GORE PIRINEJI! Mohamed Salah će igrati El Klasiko?! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

Novi KRALJN OSTRVA

GORE PIRINEJI! Mohamed Salah će igrati El Klasiko?! (FOTO) (VIDEO)

Salah sad juri rekord najboljeg strelca u jednoj sezoni Premijer lige i finale Lige Šampiona

Objavljeno:

Mohamed Salah je novi kralj Ostrva, tako je odlučio FA Engleske i dodelio mu nagradu za najboljeg igrača godine u Premijer ligi.

Sjajni Egipćanin (25) ove sezone blista u redovima Liverpula i prvi je strelac Premijer lige sa 31 postignutim golom u 33 odigrane utakmice, a sveukupni saldo golova u ovoj sezoni u svim takmičenjima mu iznosi impozantnih 44 (pet u kup takmičenjima FA i osam u Ligi Šampiona) . Međutim, trener Sitija Pep Gvardiola nije bio zadovoljan sa odlukom FA da nagradu ne dodeli Kevinu de Brujneu, koji je po njegovom mišljenju bio najbolji ove godine na ostrvu.

Naravno ovakva sezona za pamnćenje nije ostala nezapažena od strane fudbalskih giganata pa su se otvorile spekulacije da su za Salaha zainteresovani Real Madrid i Barselona. Real bi dovođenjem Egipćanina znatno popravio situaciju u napadu, pošto ove sezone Benzema igra van golgeterske forme, a Bejl konstantno doživaljava pehove.

Na celu tu situaciju se "nakačio" i Hosam Mido, legenda egipatskog fudbala, koji je čestitao svom sunarodniku ali mu je i poručio da se ne koleba nijednog sekunda ako mu na vrata pokucaju čelnici Reala ili Barse. Salahu je ostalo da odigra još tri utakmice u Premijer ligi i proba da obori rekord od 38 postignutih golova, a kako stvari stoje ako mu to ove godine ne pođe za rukom, teško da će uskoro imati priliku, pošto su veće šanse da će na kraju karijeru nastaviti na Apeninima.

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.