Partizanov junak Bambi: Ožegović je konačno počeo da me sluša, Ilić je ponovo pokazao koliko nam je bitan! (FOTO) (VIDEO)
Zoran Tošić, Foto: Dado Đilas

TOŠIĆ ŽELI U FINALE KUPA

Partizanov junak Bambi: Ožegović je konačno počeo da me sluša, Ilić je ponovo pokazao koliko nam je bitan! (FOTO) (VIDEO)

Sležu se utisci posle važne pobede za crno-bele

Objavljeno:

Samo nekoliko dana posle poraza u prvoj polufinalnoj utakmicu Kupa Srbije, fudbaleri Partizana su ponovo odmerili snage sa Brđanima u 32. kolu (plej-of) Superlige i slavili sa 2:1 (1:0).

Za Čukarički je strelac bio Belaković u 46′, a oba gola za crno-bele postigao je Zoran Bambi Tošić (18′ i 81′), koji je neposredno posle utakmice izneo svoje viđenje igre.

Zoran Tošić
Zoran Tošić foto: FK Partizan

- Bilo je bitno da se vratimo na pobednički kolosek i revanširamo Čukaričkom pred revanš u kupu. Mogli smo da postignemo još nekoliko golova, primili smo jedan koji nas je uznemirio, na sreću, trgli smo se i zasluženo pobedili. Hvala Ožegoviću na odličnoj asistenciji, počeo je da me sluša. Svaka čast Saši, ponovo je pokazao koliko nam je bitan.

Sa Čukaričkim ponovo za dve nedelje u drugoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije, ovog puta na našem stadionu?

- Ubeđen sam da 9. maja možemo da pobedimo Čukarički sa dva gola razlike. Sve ćemo učiniti da obradujemo navijače i uđemo u finale. Hoćemo da osvojimo Kup!

BONUS VIDEO: Delije prozivaju pesmom Novih fosila Grobare sa južne tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.