CRVENI ALARM U HUMSKOJ: Iliev banuo na trening Partizana i obavio hitan sastanak sa igračima! Tavamba i Vulićević se nisu pojavili! (FOTO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

NE MOŽE VIŠE OVAKO

CRVENI ALARM U HUMSKOJ: Iliev banuo na trening Partizana i obavio hitan sastanak sa igračima! Tavamba i Vulićević se nisu pojavili! (FOTO)

Iliev je razgovarao sa Vladimirom Stojkovićem, Sašom Zdjelarom, Ognjenom Ožegovićem i još nekolicinom igrača

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana su u krizi, koja je kulminirala porazima u 157. Večitom derbiju i u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

Posle gubitka titule, u velikoj opasnosti je i drugi trofej. Zato su posle poraza od Čukaričkog u prvoj utakmici polufinala upaljeni su svi alarmi u Humskoj.

Sportski direktor Ivica Iliev pokušao je da razmrda ekipu pred ulazak u finiš sezone tako što je održao sastanak sa igračima. Prema navodima “Telegrafa” nisu svi igrači bili prisutni, a to se odnosi na Leandrea Tavambu i Miroslava Vulićevića koji su bili predviđeni, ali nisu se pojavili na sastanku.

Miloš Vazura i Ivica Iliev
Miloš Vazura i Ivica Iliev foto: Dado Đilas

Iliev je razgovarao sa Vladimirom Stojkovićem, Sašom Zdjelarom, Ognjenom Ožegovićem i još nekolicinom igrača, čija imena nisu navedena, a nejasno je zašto sastanku nije prisustvovao kompletan igrački kadar.

Glavna tema razgovora bile su igre i rezultati u poslednje vreme, odnosno način izlaska iz krize, a da li se nešto pokrenulo u tom pravcu saznaćemo već večeras od 19 časova za kada je zakazan duel Partizana i Čukaričkog u Humskoj.

BONUS VIDEO:

Slavlje igrača Crvene Zvezde nakon pobede nad Partizanom 157.Večiti Derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.