ROSONERI KUPUJU NA MARAKANI! Fudbaler Crvene zvezde na radaru slavnog Milana koji šalje svoje ljude na utakmicu protiv Čukaričkog! (FOTO)
Fudbaleri Zvezde posle ispadanja iz Lige Evrope od CSKA, Foto: FK Crvena zvezda

ima li istine u ovome?

ROSONERI KUPUJU NA MARAKANI! Fudbaler Crvene zvezde na radaru slavnog Milana koji šalje svoje ljude na utakmicu protiv Čukaričkog! (FOTO)

Ipak, Zvezdan Terzić je pre par dana naglasio da nijedan od nosilaca igre iz ove sezone neće biti prodat pre kraja kvalifikacija za Ligu šampiona

Objavljeno:

Milan pazari na Marakani?

Komentator jedne domaće sportske televizije je tokom sinoćnjeg prenosa utakmice Serije A, Milan - Benevento, prenela informaciju da će slavni klub sa ''San Sira'' u sredu poslati direktora Masima Mirabelija u Beograd, na utakmicu 33. kola Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog.

Koreografija navijača Milana
Koreografija navijača Milana foto: Reuters

Naravno, u ovom trenutku nije poznato koji od igrača im je zapao za oko, ali osnovana pretpostavka je da se radi o jednom od Zvezdinih fudbalera, imajući u vidu izvanrednu sezonu koju igraju crveno-beli, kako reče generalni direktror Zvezdan Terzić, najbolju još od Barija 1991.

Luka Adžić bi trebalo da potpiše novi ugovor sa Crvenom zvezdom
Luka Adžić bi trebalo da potpiše novi ugovor sa Crvenom zvezdom foto: Dragana Udovičić

Zvezda u svom izlogu u ovom trenutku ima nekolicinu igrača koji bi mogli da budu zanimljivi velikim evropskim klubovima, od onih iskusnijih poput Pešića ili Krstičića, do talentovanih Radonjića, Luke Adžića, pa čak i Uroša Račiča. Ipak, Zvezdan Terzić je pre par dana naglasio da nijedan od nosilaca igre iz ove sezone neće biti prodat pre kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO:

Slavlje igrača Crvene Zvezde nakon pobede nad Partizanom 157.Večiti Derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.