ĐUKIĆ IZ NEBA PA U REBRA: Ako igrači nemaju ONO, onda nisu za Partizan!
Foto: Zorana Jevtić

NEMA LAŽI, nema prevare

ĐUKIĆ IZ NEBA PA U REBRA: Ako igrači nemaju ONO, onda nisu za Partizan!

- Stvorili smo veliki broj šansi, nismo ih iskoristili. Ne smemo da dozvolimo protivniku da živi od naših grešaka - rekao je Đukić povodom utakmice sa Čukom

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić obratio se novinarima u Zemunelu povodom utakmice drugog kola plej-ofa Superlige sa Čukaričkim, koja se u nedelju igra na stadionu u Humskoj.

- Moramo da igramo sa pameću, pun gas, da ne idemo grlom u jagode. Mi moramo da napadamo, ali da se ne ponavljaju greške. Treba nam pobeda da bismo se vratili na pravi kolosek. Moramo da povratimo dobre utiske - rekao je strateg crno-belih.

Osvrnuo se na meč odigran na Brdu.

- Stvorili smo veliki broj šansi, nismo ih iskoristili. Ne smemo da dozvolimo protivniku da živi od naših grešaka - rekao je Đukić povodom utakmice sa Čukom.

Zdravsteni bilten u timu je solidan.

- Svi su spremni osim Cucina i Ostojića. Zbog kartona neće igrati Suma. Juče su svi trenirali - jasan je.

Kakva je atmosfera posle tog poraza?

- Uvek kada izgubite postoji ta tuga. Partizan mora da se diže, da pobeđuje, nema mesta jadikovanju, sami smo krivi što nismo iskoristili te šanse i dozvolili im da nas kazne. Moramo da budemo skoncentrisani, da igramo isto intenzivno koliko i na Brdu - dodaje.

Zatim, pozvao je navijače da u što većem broju ispune stadion u Humskoj.

- Očekujem podršku, ona nam je potrebna. Treba nam serija u preostalim utakmicama, zato je podrška važna - istakao je trener crno-belih.

Na pitanje imaju li igrači Partizana motiva, Đukić je odgovorio:

- Ima ga na pretek. Da popravite utisak, da se prodate, nikada ne znate ko vas gleda. Ja sam u karijeri uvek težio da dam maksimum. Ne postoji razlog da ekipa ne izađe orna da pobeđuje. Ako igrači Partizana nemaju u svojim venama želju za pobedom, onda nisu za Partizan - zaključio je.

BONUS VIDEO: Nemanja Radonjić i Vujadin Savić vode navijanje ispred severne tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.