GDE ĆE MITROVIĆ NA KRAJU SEZONE? Slaviša Jokanović konačno progovorio o budućnosti srpskog napadača! (VIDEO)
Foto: Reuters/AP

ŽELJE SU JEDNO...

GDE ĆE MITROVIĆ NA KRAJU SEZONE? Slaviša Jokanović konačno progovorio o budućnosti srpskog napadača! (VIDEO)

Na koji način u Fulamu posmatraju naredni prelazni rok, kada je u pitanju borba za ugovor jednog od najboljih igrača Čempionšipa ove polusezone

Objavljeno:

Aleksandar Mitrović je pod Slavišom Jokanovićem doživeo golgeterski preporod - u to više nema sumnje.

Fulam se bori za direktan ulazak u Premijer ligu sa Kardifom, u koji je pozajmljen Marko Grujić, a Mitrogol je jedan od najvećih "krivaca" za to.

Upitan za njegovu budućnost posle trijumfa od 3:0 u kom je Srbin odigrao možda i glavnu ulogu, Jokanovićev odgovor bio je sledeći:

- On radi sjajnu stvar za nas, klub je doneo pravu odluku kada ga je angažovao da nam pomogne. Ne znam šta će se dogoditi u budućnosti, pre svega on je fudbaler Njukasla i pred njim je Svetsko prvenstvo. Ja znam da je on zaista srećan ovde i u klubu i u gradu i sigurno zna da sam i ja prezadovoljan njegovim igrama - rekao je Jokanović, pa nastavio, ne preterano optimistično:

- Sve je otvoreno. S jedne strane ja bih voleo da on ostane sa nama, verovatno i on želi to isto, ali videćemo šta je realno da se dogodi. To već nije pod mojom kontrolom...

Da li biste voleli da Mitrogol ostane u Londonu ili da se možda oproba u nekom od jačih timova (u Rafinom Njukaslu očito ne)?

BONUS VIDEO: Evo zašto je ovaj Islanđanin NAJJAČI ČOVEK na svetu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.