Žile impresionirao 4 velika engleska kluba: Jedan odmah daje 60 miliona, a nije u pitanju Arsenal! (VIDEO)
Andrija Živković je na ceni među engleskim klubovima, Foto: EPA/Miguel A Lopes

Hoće za pregovarački sto

Žile impresionirao 4 velika engleska kluba: Jedan odmah daje 60 miliona, a nije u pitanju Arsenal! (VIDEO)

Promenom pozicije Srbin je postao standardan u timu Benfike i pokazao da može da igra na više mesta u timu što se itekako dopada klubovima sa Ostrva

Objavljeno:

Andrija Živković je buduća "zlatna koka" Benfike koja će sigurno bogato da zaradi od njegovog budućeg transfera, a on bi mogao da se dogodi već na leto.

U derbi meču protiv Porta, srpskog reprezentativca su posmatrali čelnici čak četiri velika engleska tima, a jedan je, prema pisanjima portugalske "Abole" spreman i da aktivira otkupnu klauzulu.

Skaut Totenhema je bio najzadovoljniji onim što je prikazao rođeni Nišlija, te je poručeno sa "Vajt Hart Lejna" da bi oni rado seli za pregovarački sto i da su spremni da plate 60.000.000 evra koliko stoji u njegovoj otkupnoj klauzuli.

Uz to, njega su posmatrali i skauti Arsenal, koji je od ranije pokazao interesovanje, ali i Liverpula i Mančester junajteda.

Mnogo toga bi moglo da zavisi i od Živkovićevih izdanja na Svetskom prvenstvu u Rusiji, pošto se očekuje da bude član reprezentacije Srbije.

Andrija Živković bi trebalo da igra za Srbiju na Mundijalu
Andrija Živković bi trebalo da igra za Srbiju na Mundijalufoto: Reuters

Njemu je ove sezone trener Rui Vitorija promenio poziciju i sa krila ga povukao više u sredinu terena i to se ispostavilo kao vrhunski potez, jer i na tom mestu mladi srpski reprezentativac briljira, pa je jasno da sada može pokriti više pozicija u timu što ga čini još privlačnijim za brojne klubove koji su ga utefterili.

BONUS VIDEO: Zoran Tošić - izjava posle 157. Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.