SEVALE VARNICE POSLE MEČA: Sergej se pokačio sa bivšim trenerom iz Lacija koji sada vodi Fiorentinu! (VIDEO)
Stefano Pioli i Sergej Milinković Savić u raspravi

On ga doveo u Rim

SEVALE VARNICE POSLE MEČA: Sergej se pokačio sa bivšim trenerom iz Lacija koji sada vodi Fiorentinu! (VIDEO)

Pioli je zamerio svom bivšem učeniku na ponašanju po završetku utakmice

Objavljeno: 13:51h

Fiorentina i Lacio su odigrali ludački meč na "Artemio Frankiju" koji je završen pobedom gostiju 4:3, a po završetku susreta je bilo trzavica i to između Stefana Piolija i Sergeja Milinkovića Savića, nekadašnjih saradnika u Rimu.

Strategu "viole" se nikako nije dopao način na koji je srpski reprezentativac slavio teško izvojevanu pobedu svog tima, pa je rešio da mu očita bukvicu.

Na televizijskom snimku se vidi kako nekadašnji učitelj ide za svojim bivšim učenikom i doziva ga "Sergej, Sergej" pa mu zatim nešto ljutito govori pokazujući u nekom pravcu i gestikulirajući rukama.

Na snimku se ne vidi tačno šta je najtraženiji igrač u Italiji uradio, samo njegov pozdrav sa Nikolom Milenkovićem, ali ima neke veze sa domaćim navijačima, što je rekao i Pioli na konferenciji.

- Lepo je kad se slavi pobeda, ali Sergej je to morao da radi ispod sektora namejenog gostujućim navijačima, a ne da ismeva naše. Rekao sam mu to i tako smo razjasnili tu situaciju. Sa Simoneom Inzagijem sam se podzravio, naš odnos je uvek bio dobar i takav će biti ubuduće - rekao je Pioli.

Inače, iskusni stručnjak je dočekao Srbina u Laciju baš kada je on odlučio da iz Belgije umesto u Fiorentinu koja se već sve bila dogovorila, ipak ode u Lacio.

BONUS VIDEO: Čuvar reda posmatra situaciju na severnoj tribini 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.