SNEŽANA BORJAN ODGOVORILA ŽELJKU PANTIĆU! Svi bi trebalo da se ugledaju na nju zbog poruke koju je poslala! (FOTO)
Snežana Borjan i Željko Pantić, Foto: Printscreen/Instagram/snezanafi/Youtube/Danas Press Conference

Ima stvari važnijih od sporta i rivalstva

SNEŽANA BORJAN ODGOVORILA ŽELJKU PANTIĆU! Svi bi trebalo da se ugledaju na nju zbog poruke koju je poslala! (FOTO)

Supruga golmana Zvezde potrudila se da spusti tenzije i istakne da postoje neke važnije stvari u životu

Objavljeno:

Crvena zvezda se u sredu oglasila saopštenjem kojim je stala u zaštitu svog golmana Milana Borjana i njegove supruge Snežane, koja se našla na meti uvreda u emisiji "Partizanov vesnik".

Nakon 157. Večitog derbija kada su se dogodile i brojne ružne i negativne scene, a između ostalih i skandalozne pretnje ženi golmana crveno-belih od strane navijača Partizana, ona se našla na meti u kod voditelja emisije na Partizanovom Jutjub kanalu, Željka Pantića.

Zbog onoga što je autor i voditelj emisije izrekao o Snežani Borjan, oglasila se i ona sama putem Instagrama, te istakla kako postoje mnogo važnije stvari u životu od sporta i fudbala, pa je na neki način i želela da spusti tenzije koje su se stvorile.

Javno pismo Snežane Borjan Željku Pantiću i Partizanu
Javno pismo Snežane Borjan Željku Pantiću i Partizanufoto: Printscreen/Instagram/snezanafi

- Hvala fudbalskom klubu Crvena zvezda, koji je još jednom pokazao svoju veličinu. Hvala svim medijima koji se bore protiv nasilja nad ženama. Dobijam puno pitanja o Partizanu i Željku Pantiću i svi mi traže odgovore. Željko Pantić nije Partizan i nikad neće biti. Znam da ovakve priče nikada ne bi potekle od jednog velikog kluba kakav je Partizan, kluba koji ima istoriju, neguje prave vrednosti, ceni porodične odnose i pre svega, poštuje žene. Na vaša pitanja iz DM-a šta bih poručila Željku Pantiću: najpre, od srca i najiskrenije želim da mu sin ozdravi, to je najpreče. Vreme mu je da konačno posle toliko uzaludno potrošenih godina počne da radi nešto ozbiljno i neka ne zaboravi pritom ko mu je sve i koliko pomogao u životu. Želim mu čak i da njegov prolazni vesnik ima više pregleda od mog običnog videa na Instagramu. Veliki pozdrav fudbalskom klubu Partizan i puno sreće u predstojećoj trci za osvajanjem titule i kupa - napisala je Snežana Borjan.

A pogledajte u snimcima ispod šta se sve dešavalo njoj i njenom suprugu tokom 157. Večitog derbija.

BONUS VIDEO: Delije pale majce Grobara na 157. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.