UPRAVA ODLUČILA! Poznata je sudbina Miroslava Đukića u Partizanu! (VIDEO)
Miroslav Đukić, Foto: Espreso

POVERENJE?

UPRAVA ODLUČILA! Poznata je sudbina Miroslava Đukića u Partizanu! (VIDEO)

Vrhuška crno-belih je odmah posle poraza od Čuke sazvala hitan sastanak, a glavna tema je bila otkaz treneru

Objavljeno: 10:27h

Partizan je poražen u prvoj utakmici polufinala Kupa od Čukaričkog sa 4:2 na Banovom brdu, a navijačima se to nije dopalo, pa su po završetku meča počeli da skandiraju "Đukiću, odlazi", i to ne po prvi put u sezoni.

A, po završetku utakmice predsednik Partizana Milorad Vučelić, direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev sastali su se kako bi razmotrili sudbinu svog trenera.

Prema saznanjima do kojih je došao Alo, on će ostati šef struke do kraja sezone, jer u ovom trenutku nema nikog ko bi mogao da ga zameni i sedne na vrelu klupu.

Iako je Ilija Stolica trenutno bez kluba, kao i Vladimir Ivić, teško da će neko od njih dvojice da se uhvati u koštac sa velikim problemima u ovako poznom delu sezone, ali možda bi mogao da se očekuje neko od njih za narednu.

Da podsetimo, po Espresovim nezvaničnim saznanjima, crno-beli već godinama pokušavaju da privole Vladu Ivića da sedne na klupu, ali je on to do sada zbog "bogatijih" angažmana odbijao. Možda uskoro dođe vreme da se obnovi stara ljubav.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.