TIM MI JE SASTAVLJAO SUDIJA: Utakmica nije ni počela, a Lalatović je već izbesneo do koske! (VIDEO)
Nenad Lalatović, Foto: Beta/Branislav Božić

Šef struke čukaričkog pred partizan

TIM MI JE SASTAVLJAO SUDIJA: Utakmica nije ni počela, a Lalatović je već izbesneo do koske! (VIDEO)

.Iskreno da vam kažem, ja sam odmah posle utakmice pobegao, jer, poznajući svoj temperament i koliko sam iskren, započeo je trener Čuke, a onda...

Objavljeno: 19:12h

U razgovoru sa novinarkom arene pred meč sa Partizanom, trener Čukaričkog Nenad Lalatović je imao svašta da kaže na račun trenutne situacijeu kojoj se njegov klub nalazi nakon nekoliko poslednjih kola i ''nepravednog'' tretmana koji trpe. Pre svega se osvrnuo na meč sa Radničkim iz Niša, u kome su isključena dva njegova igrača, a pritom je i ekipa sa Čaira do pobede došla sa bele tačke.

- Iskreno da vam kažem, ja sam odmah posle utakmice pobegao, jer, poznajući svoj temperament i koliko sam iskren... Ono što bih ja rekao tada posle utakmice, to nikako ne bi bilo dobro u Srbiji. Zato sam i došao kod vas, inače ni sad ne bih došao, pogotovo jer je današnji tim sastavljao sudija (misleći na isključenja i crvene kartone na meču sa Radničkim), ne želim ni da mu izgovorim prezime. Ali me čudi ovaj vaš sa Arene, pošto je on veliki sudija, ovde nam je držao predavanje kako sve treba... Ni njemu neću da izgovaram prezime, rekao je u prenosu sve suprotno, da je sve bilo regularno, i crveni kartoni, i penal... U takvim situacijama me sve to boli. I zbog takvih situacija sam došao to ovde da vam kažem to što imam. Neću ništa mnogo negativno da pričam, znači kadrovski situacija nije onakva kakva treba da bude, jer smo dobili ta dva crvena. Zoriću je slomljena vilica, ima šine u vilici, neće moći da jede dva meseca što se kaže. Toliko su nas izmasakrirali u toj utakmici. Sad apsolutno u nekim situacijama razumem Iliju Stolicu. Opet je tu neki Radnički iz Niša bio problem. Čovek je napustio klupu i otišao na tribine. Pa i da je napustio stadion razumeo bih ga. Ja sam posle onoga što je urađeno meni, trebao da napustim zemlju i da odem u Ameriku! - vidno uznemireno je prokomentarisao nedavna dešavanja Lalatović.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.