ZVEZDA UDARILA NA PARTIZAN: Mrzitelj i pljuvač iz Vesnika uličarski vređa ženu našeg igrača! Propagiraju i podržavaju nasilje nad ženama!  (FOTO) (VIDEO)
Snežana i Milan Borjan, Foto: Dragana Udovičić

novo saopštenje

ZVEZDA UDARILA NA PARTIZAN: Mrzitelj i pljuvač iz Vesnika uličarski vređa ženu našeg igrača! Propagiraju i podržavaju nasilje nad ženama! (FOTO) (VIDEO)

Oglasio se klub sa Marakane povodom nesuglasica između Željka Pantića i Snežane Borjan

Objavljeno: 16:32h

Večiti derbi je odigran za vikend, ali bura oko njega se ne stišava ni posle nekoliko dana.

Crvena zvezda je izdala saopštenje povodom emisije "Partizanov vesnik" u kojoj je voditelj Željko Pantić vređao suprugu golmana crveno-belih Milana Borjana, Snežanu.

Saopštenje kluba sa Marakane prenosimo u celosti:

- Poslovica kaže da ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali nema pravo da se ponaša prostački i primitivno, van svih društvenih normi. A upravo takvo je ono što FK Partizan radi preko svoje emisije na društvenoj mreži Jutjub.

Željko Pantić
Željko Pantić foto: Printscreen/youtube

Autor te emisije je u svojstvu standardnog mrzitelja i pljuvača najprizemnije vređao suprugu našeg golmana Milana Borjana. Iako bi taj čovek trebalo da razume vrednost porodice i da se drži bar osnovnog pravila da se ničija porodica ne vređa i nipodaštava, on manirom poslednjeg uličara napada suprugu našeg golmana, nemajući u svojoj mržnji više ni jedan način da uvredi Zvezdu pa primenjuje ovaj. I to u trenutku kada je cela javnost osudila divljačke pretnje navijača Partizana upućene Snežani Borjan, on umesto da takve postupke osudi još sve to opravdava i raspiruje mržnju.

Milan Borjan
Milan Borjan foto: Filip Plavčić

U vremenu kada se cela javnost bori protiv nasilja nad ženama Partizan takvo nasilje javno podržava! Pritom Partizanu smeta ponašanje naših navijača, a svoje opravdava i pritom preko zvanične emisije vređaju naše igrače i njihove porodice. Crvena zvezda zato reaguje na ovaj način jer ćemo uvek čuvati i štititi porodice i supruge svih, a Partizan je preko pomenute emisije pokazao svoj obraz u klupskoj "centralnoj informativnoj emisiji" kako u duhu nekih davno prošlih vremena nazivaju program u kome propagiraju mržnju i nasilje nad ženama.

BONUS VIDEO:

Nemanja Radonjić i Vujadin Savić vode navijanje ispred severne tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.