FUDBALSKA BAJKA GODINE: Trećeligaš sa budžetom manjim od Nejmarove mesečne plate igra finale Kupa Francuske! (VIDEO)
Francuski trećeligaš Erbijer, Foto: Reuter

Isti kao Zvezdin

FUDBALSKA BAJKA GODINE: Trećeligaš sa budžetom manjim od Nejmarove mesečne plate igra finale Kupa Francuske! (VIDEO)

Ekipa iz Erbijera, gradića koji ima manje od 10.000 stanovnika i nalazi se na krajnjem zapadu Francuske, inače igraju na stadionu sa 4.500 mesta

Objavljeno:

Fudbaleri francuskog trećeligaša Erbijera plasirali su se u finale Kupa, iako im klub ima godišnji budžet od samo dva miliona evra.

Poređenja radi, Nejmar u Pari Sen Žermenu, njihovom potencijalnom rivalu u finalu, zarađuje više na mesečnom nivou - tri miliona.

Nejmarova mesečna plata iznosi tri miliona evra
Nejmarova mesečna plata iznosi tri miliona evra foto: Fonetap

Ekipa iz Erbijera, gradića koji ima manje od 10.000 stanovnika i nalazi se na krajnjem zapadu Francuske, inače igraju na stadionu sa 4.500 mesta, ali će za manje od mesec dana nastupiti na slavnom "Parku prinčeva", možda baš protiv Nejmara i ekspedicijom iz Pariza.

Pred ovim autsajderima su u Kupu padali trećeligaš Balma (0:3), drugoligaš Romorantin (2:1), petoligaši Angulem (1:2 posle produžetaka) i Sen-Lo (1:2), članovi Druge lige Okser (0:3) i Lans (0:0, penalima 4:2) i, konačno, u polufinalu, trećeligaši iz Šamblija (2:0).

U borbi za trofej, 8. maja Erbijer, koji je pre 25 godina bio čak i sedmoligaš, igraće ili protiv Kaena ili protiv Pari Sen Žermena.

BONUS VIDEO:

Nemanja Radonjić i Vujadin Savić vode navijanje ispred severne tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.