Dvojac se ne pojavljuje na prozivci Partizana, ali zato Grobare raduju vesti iz Kine!

Dornelas i Babović aut, Lazović in

Dvojac se ne pojavljuje na prozivci Partizana, ali zato Grobare raduju vesti iz Kine!

Velike rezove će napraviti novi trener u timu crno-belih tokom zimske pauze
Objavljeno: 09:55h

Velike promene se spremaju u Partizanu ove zime. Posle katastrofalne jeseni, koju je donekle izvuklo par dobrih utakmica u Evropi, u taboru crno-belih su se odlučili na rez u timu. Stigao je novi trener Ivan Tomić, a sa njime će doći i do neminovnih promena u timu. Kako sada stvari stoje Fabrisio Dornelaš se neće vraćati u Beograd i njegova pozajmica biće raskinuta.

Kako "Sport" prenosi, iz Humske su poručili menadžeru brazilskog defanzivca, koji nije opravdao očekivanja, da nema potrebe da njegov klijent dolazi na prozivku u četvrtak i da ne računaju na njega, a tako su malo i rasteretili budžet s obzirom da je plaćen 220.000 evra za godinu dana. Kada već govorimo ko se neće pojaviti na prvom okupljanju Ivana Tomića, vrlo verovatno tu neće biti Stefana Babovića. Njemu je novi šef stručnog štaba poručio u decembru da je slobodan da pregovara sa drugim klubovima, iako mu je ostalo još dve godine ugovora.
Nebojša Mandić
I na kraju vest koja bi mogla najviše da obraduje Grobare jeste da Danko Lazović napušta i Kinu i mnogi spekulišu da bi mogao da se vrati u klub u kome je ponikao. Iskusni napadač je priznao da će raskinuti ugovor sa pekingom, ali je rekao da ne zna ništa o povratku u Humsku. - Čekam da raskinem ugovor. Ne mogu više da izdržim. Porodica mi je u Srbiji, ja ovde i baš mi je teško, zato moram da prekinem. Ne znam ništa o povratku u Partizan. Kombinacije uvek postoje, ali da li će se realizovati to je pitanje - poručio je nekadašnji reprezentativac za "Žurnal".
(Espreso.co.rs / Izvor: Sport, Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.