ČUKA ODLUČILA DA LI OSTAJE U LIGI! Sportski direktor podneo ostavku! (VIDEO)
Foto: fkcukaricki.rs

MORALO JE TAKO!

ČUKA ODLUČILA DA LI OSTAJE U LIGI! Sportski direktor podneo ostavku! (VIDEO)

Došli su do kraja puta njihove ljubavi

Objavljeno:

Posle utakmice između Čukaričkog i Radničkog, koju su Nišlije dobile na Banovom brdu sa 3:2 prošlog vikenda, došlo je do burnih reakcija u redovima ''Brđana'', pa je za utorak u podne zakazana konferencija za medije na kojoj je trebalo da se saopšti odluka da li će klub nastaviti takmičenje do kraja sezone.

A, na njoj su otkrivena dva poteza ovog kluba.

Prvi je da će dosadašnji sportski direktor Vladimir Matijašević prestati da obavlja tu funkciju, pošto je uručio otkaz vlasniku kluba Draganu Obradoviću.

- Ja sam rekao da idem iz kluba, preneo sam to i gazdi kluba, zamolio me je da sačekam da popričamo. Pričali smo sa igračima, oni su voljni da igraju. Dragiša Binić nas je obavestio da ne možemo da igramo sa omladincima, jer bi to bilo kršenje propisa - istakao je Matijašević.

- FSS podržavamo u potpunosti, ali sudijama se mora stati na put. Ovaj problem mora da se reši. Neka on (Kokeza prim.aut.) reši taj problem, imao je podršku od nas. Ja ne mogu drugačije da postupim, osim da ukazujem na problem ili da dam ostavku. Ja sam nebitan - poručio je Matijašević.

A, druga stvar koja se dogodila je da Čuka ne istupa iz lige.

- Čukarički nastavlja takmičenje u Superligi i Kupu Srbije. To je odluka vlasnika kluba posle razgovora sa svim zaposlenima - dodao je sada već bivši sportski direktor Matijašević.

BONUS VIDEO: Tuča Grobara i Delija na zapadnoj tribini na 157. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.