NEVIĐENO: Igrač izudarao trenera kad ga je zamenio posle pola sata igre, ni policija nije mogla da ga smiri! (VIDEO)
Igrač Tijago Santos udara svog trenera Edgarda Malvestitija, Foto: Printscreen/Youtube/Juan Pasten

Shvatio je to kao poniženje

NEVIĐENO: Igrač izudarao trenera kad ga je zamenio posle pola sata igre, ni policija nije mogla da ga smiri! (VIDEO)

Zbog svog ponašanja je dobio crveni karton, a posle toga je počeo potop njegove ekipe

Objavljeno:

Dve stvari oduvek karakterišu fudbal u Južnoj Americi, beskrajno mnogo talenta i kuljanje emocija na tribinama i na terenu, pa se često dešavaju svakakve situacije.

Jedna takve se desila na meču bolivijske Aperture između Sport Bojsa i Nasional Potosija, koji je završen ubedljivim trijumfom domaćina 4:0.

Bizaran incident se dogodio i 34. minutu utakmice kada je trener gostiju Edgardo Malvestiti odlučio da već tada izvrši prvu izmenu i sa terena izvede Tijaga Santosa.

Promena igrača tokom prvog poluvremena a da nije izazvana povredom ili neophodnom promenom taktike usled recimo crvenog kartona uvek označava i da je taj fudbaler bio najgori na terenu i svojevrsno je poniženje zamenjenog igrača.

A tako se upravo osetio 33-godišnji Brazilac koji to nije želeo da oprosti argentinskom stručnjaku pa ga je u naletu besa fizički napao po izlasku sa terena zbog čega je morala da interveniše policija.

Santos je za svoje ponašanje dobio crveni karton, a posle ovog incidenta je usledio rezultatski potop gostiju koji su primili sva četiri gola od 48. do 74. minuta.

BONUS VIDEO: Atmosfera u svlačionici Crvene Zvezde nakon pobede u 157. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.