BRĐANI, DIŽETE BESPOTREBNU TENZIJU! Direktor Spartaka smatra da se sedenjem na travi ne rešavaju problemi u srpskom fudbalu! (FOTO)
Ekipa Spartaka iz Subotice, Foto: Beta

nova hajka

BRĐANI, DIŽETE BESPOTREBNU TENZIJU! Direktor Spartaka smatra da se sedenjem na travi ne rešavaju problemi u srpskom fudbalu! (FOTO)

Čukarički je najavio mogućnost istupanja iz Superlige zbog toga što su nezadovoljni suđenjem na utakmici sa Radničkim.

Objavljeno:

Posle dešavanja na utakmici plej-ofa između Čukaričkog i niškog Radničkog (2:3), oglasio se i kaže Dragan Đorđević direktor subotičkog Spartaka.

- Ne znam zbog čega Čukarički diže ovoliku tenziju oko suđenja na utakmici Čukaričkog i Radničkog - kaže Dragan Đorđević direktor FK Spartak.

Podsetimo da je FK Čukarički najavio mogućnost istupanja iz Superlige zbog toga što su nezadovoljni suđenjem na utakmici sa Radničkim.

- Svedoci smo da je tokom prvenstva bilo više takvih situacija. Igrom slučajnosti je baš Spartak, pre 15 dana bio u sličnoj situaciji, ako ne i u goroj, kada je sudija Srđan Jovanović za 45. minuta svidao dva nepostojeća penala za Čukarički - objašnjava Đorđević.

foto: fkcukaricki.rs

Takođe dodaje da su na utakmici bili u šoku i da su danima bili u dilemi šta da rade, jer nisu bili sigurni da li je reč o nenamernoj ili namernoj grešci. - Imajući u vidu da je reč o profesionalcu, za koga svi tvrde da je pošten. Nismo odlučili da na utakmici, ali ni posle, krenemo u medijsku hajku - objašnjava Đorđević.

On dodaje da je sličnih situacija bilo i na utakmicama sa Vojvodinom i Javorom, kada je sudio Bojan Nikolić ali da smatraju da radikalni potezi ne doprinose rešavanju problema već urušavanju srpskog fudbala.

BONUS VIDEO:

Nemanja Radonjić i Vujadin Savić vode navijanje ispred severne tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.