Evo kako je uprava Partizana reagovala kada su Delije pokušale imitaciju penisa od balona da ubace u njihovu ložu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Neprimereno, najblaže rečeno

Evo kako je uprava Partizana reagovala kada su Delije pokušale imitaciju penisa od balona da ubace u njihovu ložu! (VIDEO)

Još jedan ružan trenutak i grozan momenat sa 157. Večitog derbija

Objavljeno:

Jedan od najskandaloznijih momenata na 157. Večitom derbiju jeste svakako trenutak kada su Delije brutalno vređale potpredsednika Partizana, Vladimira Vuletića.

Osim uvredljivog transparenta koji su istakle, a potom groznog skandiranja na njegov račun u jednom trenutku je imitacija muškog polonog organa napravljena od balona ispunjenih helijumom puštena sa severne tribine i onda prebačena na zapadnu.

Grupa huligana je tada pokušala tu imitaciju penisa da ugura u svečanu ložu u kojoj su sedeli predstavnici uprave Partizana.

Oni su u tom momentu odmah ustali i napustili svoja mesta, a potom se uputili ka svom stadionu, gde su putem TV prijemnika odgledali ostatak utakmice, što možete videti na snimku.

Zbog skandala koji se dogodio i, najblaže rečeno, neprimerenih scena, rukovodstvo crno-belih je izdalo i saopštenje u kome su naveli da posle svega više ne žele da imaju nikakvu komunikaciju sa ljudima iz Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Delije skandiraju ime ubijenog Ivana Perovića, a Grobari Demira Jukića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.