Ožegović: Garantujem životom da niko nije imao veću želju od nas! (VIDEO)
Ognjen Ožegović, Foto: Dado Đilas

Ožegović otvorio dušu

Ožegović: Garantujem životom da niko nije imao veću želju od nas! (VIDEO)

Strelac utešnog gola za Partizan o 157. Večitom derbiju

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene Zvezde su u 157. Večitom derbiju porazili svog ljtog rivala ekipu Partizana rezultatom 2-1, i prišli korak bliže osvajanju šampionske titule.

Ognjen Ožegović je podelio sa nama vidjenje 157. večitog derbija iz njegovog ugla.

U listu strelaca upisali su se Radonjić i Pešić za Crvenu Zvezdu i Ognjen Oźegović 95 za Partizan.

- Loše smo otvorili utakmicu, nismo uspeli da uspostavimo pas igru, pa je Zvezda presingom na sredini terena iskoristila naše greške. Možda se činilo sa strane da imaju veću źelju za pobedom, ali mogu da dam život za svakog igrača, da u tom trenutku niko nije imao veću želju od nas. Jednostavno, splet nesrećnih okolnosti u prvih dvadeset minuta posle kojih je bilo teško izdići se nakon takvog udarca. Drugo poluvreme je put i pokazatelj kako treba igrati. Derbi je ostao i u senci nereda na tribinama. Dešavanja na tribinama su eskalirala u trenutku kada smo igrali dobro i vršili pritisak na protivnika.Dosta je bilo ispresecane igre - istakao je golgeter crno-belih. Primetna je tvoja zrelost u poslednjih mesec dana kako na terenu tako i van njega?

- Više nisam klinac i tako se ponašam i na terenu a i privatno.Svaka utakmica u Partizanu mi znači mnogo te iz svake izlazim zreliji.Tome doprinosi i celokupno okruženje oko mene-.

Dao si gol iz penala, ali niste imali sreće kod dva sjajna šuta Zorana Tošića? -Dva penala su bila na meni u dva derbija, ali naźalost osim onog u prvom derbiju za mene ovaj drugi mi ništa ne znači. Bambi je odlično šutirao, ali sreća nije bila na našoj strani,negde je nismo ni zaslužili. Źao mi je što Bambi nije više igrao jer je iskusan igrač sa mnogo utakmica ovakvog naboja jer je sigurno da nam mnogo znači. Istina je da bih menjao sve golove u sezoni za pobedu u derbiju. U sredu nas već čeka teška utakmica polufinala Kupa Srbije sa ekipom Čukaričkog. Ostaje nam da se okrenemo Kupu i da u nama proradi inat i pobedimo sve do kraja - dodao je Ožegović.

U priču se uljučio i njegov saigrač iz Partizana Nemanja Miletić, i za kraj je izneo svoje viđenje ishoda 157. Večitog derbija. - Sami sebe smo pobedili.Nismo ušli u utakmicu kako treba i jednostavno smo svi igrali ispod nivoa,a prvo krećem od sebe.U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali je već bilo kasno jer su nas presekla dva gola, a Zvezda je to znala da sačuva. Još jednom kaźem, krivo mi je, ali vreme ne mogu da vratim, a od kuknjave nema ništa! Koliko god da je teško, a teško je, moramo se okrenuti ka Čukaričkom gde jurimo Kup Srbije ! - naveo je Miletić. BINUS VIDEO: Izjava Aleksandra Pešića nakon 157. Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.