Đukić i Milojević odmah posle derbija: Trener Partizana za poraz krivi sudije, a strateg Zvezde besan na igrače! (VIDEO)
Vladan Milojević i Miroslav Đukić, Foto: EPA / Str, Dado Đilas

SUMIRANJE UTISAKA

Đukić i Milojević odmah posle derbija: Trener Partizana za poraz krivi sudije, a strateg Zvezde besan na igrače! (VIDEO)

Pred oko 35 hiljada gledalaca, ekipa Vladana Milojevića je posle 22 minuta i rešila pitanje pobednika

Objavljeno: 22:23h

Fudbaleri Crvene zvezde su slavili sa 2:1 u 157. Večitom derbiju.

Pred oko 35 hiljada gledalaca, ekipa Vladana Milojevića je posle 22 minuta i rešila pitanje pobednika.

Ožegović je u poslednjim trenucima meča pogodio sa bele tačke i ublažio poraz svog tima.

Prve utiske nakon duela dali su treneri oba tima, Miroslav Đukić i Vladan Milojević.

- Čestitam Zvezdi, glavno je bilo naših 10 glupih minuta što nas je koštalo. Sve je posle bilo prekidanje, nije bilo fudbala ni lepote - započeo je Đukić.

- Plašim se da će biti veoma teško. Naša obaveza je da igramo do kraja. Moramo da popravimo sliku današnje igre - istakao je Đukić odmah posle meča.

- Devet bodova je velika prednost, ali Partizan ima obavezu da igra do kraja i da uradi sve najbolje. Zvezda ima titulu u svojim rukama, zavisi od sebe - dodao je.

- Nije ni bilo utakmice, ako izbrojite koliko je faulova bilo i prekida, a utakmica je produžena samo pet minuta. Pa izmene, valjanje... Zbog toga ja krivim sudije, jer nisu dozvolile fudbal - rekao je.

A, onda je došao red i na trenera Zvezde, pobedničkog tima.

- Iz dva dela utakmica, derbi je bio "pravi" u prvom poluvremenu. Hvala igračima i navijačima. Drugo poluvreme ne bih da komentarišem, to je ono što zameram ovde... Trebalo je da nastavimo i kontrolišemo igru. To je taj balkanski mentalitet koji me nervira. U ovakvom načinu igre to je ogledalo. Partizan je morao da uradi to što je uradio. Ljut sam zbog tog gola i penala, zbog toga ću pričati sa igračima. Prvo poluvreme - perfektno, a drugo... Meni se to nije svidelo - rekao je strateg crveno-belih.

- Ne rešava ništa ovaj derbi. Dosta je utakmica prošlo da Zvezda nije pobedila... Mislim da smo u obe utakmice bili blizu pobede, ovde smo posebno hteli da trijumfujemo - rekao je Milojević

BONUS VIDEO: Penal za Partizan 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.