VANDAL BOJSIMA ZABRANJENO OKUPLJANJE ISPRED STADIONA: Oglasila se frakcija Partizanovci na dan derbija! (FOTO)
Vandal boys na košarkaškoj utakmici Partizana, Foto: Vladimir Sporčić

Usijava se atmosfera

VANDAL BOJSIMA ZABRANJENO OKUPLJANJE ISPRED STADIONA: Oglasila se frakcija Partizanovci na dan derbija! (FOTO)

Jedna frakcija navijača Partizana moraće da organizovano krene se druge lokacije u odnosu na onu na kojoj su se svi Grobari okupljali ranije za derbi

Objavljeno:

Novi, 157. po redu, Večiti derbi igra se u subotu od 18.30 časova u Humskoj.

Ono što je posebnost i gotovo nezapamćena situacija u navijačkom svetu jeste da će Partizan podržavati da tako kažemo tri različite grupe navijača, odnosno tri odvojene i u svađi frakcije Grobara.

Na južnoj tribini biće standardni navijači sa trenutnim vođama, na istoku u kavezu će biti "Zabranjeni", a u kavezu na zapadu će biti frakcija "Partizanovci" koje predvodi Miloš Radisavljević Kimi.

Sve je to posledica masovne tuče na južnoj tribini na prethodnom Večitom derbiju u Humskoj kada je došlo do pokušaja preuzimanja vođstva na tribini među navijačima Partizana usled čega je došlo do sukoba različitih frakcija.

Sada, uoči novog duela Partizana i Crvene zvezde, na Fejsbuk stranici "Vandal boys", koji su inače priklonjeni grupi "partizanovci" i učestvovali su u haosu na prethodnom derbiju, izdata je neka vrsta saopštenja da im je zabranjeno okupljanje ispred stadiona u Humskoj, gde se tradicionalno okupljaju pred svaki derbi sve pristalice Partizana i onda grupno kreću na stadion najvećeg rivala.

Nadamo se da sada neće biti nikakvih nemilih scena kakve su viđene na prethodnom duelu Crvene zvezde i Partizana.

BONUS VIDEO: Danilo Pantić pred 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.