UEFA OTVORILA LOV NA BUFONA: Neće mu oprostiti Madrid i napašće ga u Seriji A!
Foto: EPA

na tapetu

UEFA OTVORILA LOV NA BUFONA: Neće mu oprostiti Madrid i napašće ga u Seriji A!

"Prema mišljenju čelnika UEFA Bufonovo ponašanje nije bilo sportsko"

Objavljeno: 16:46h

UEFA se ozbiljno se nameračila da kazni Đanluiđija Bufona zbog njegovih ispada za vreme i posle meča sa Real Madridom u četvrtfinalu Lige šampiona.

Podsetimo, on je vređao sudiju Majkla Olivera, koji je dosudio diskutabilni penal u samom finišu meča, nakon čega su se Madriđani golom Ronalda plasirali u polufinale ovog takmičenja.

Prema mišljenju čelnika UEFA Bufonovo ponašanje nije bilo sportsko, pošto je nasrnuo na glavnog sudiju, nakon čega je isključen, ali i izjave koje je davao po okončanju utakmice nisu bile primerne.

foto: EPA/Kiko Huesca

Kako je nemoguće da bude kažnjen suspenzijom iz evropskih takmičenja u ovoj sezoni, a pritom je najavio i odlazak u penziju, to, jelte, neće biti moguće ni naredne.

Shodno tome, čelnici UEFA sada razmatraju da apeluju na kormilare italijanskog fudbalskog saveza da na za sada nepoznato vreme - suspenduju Bufona sa domaćih mečeva.

Ako bi se to desilo, Bufon bi verovatno propustio finale Kupa i preostalih nekoliko vrlo važnih utakmica u italijanskom prvenstvu, u kojem se Juventus sa Napolijem grčevito bori za titulu.

BONUS VIDEO:

Saša Zdjelar pred svoj prvi Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.