Legendarni holandski reprezentativac stigao na Čair: Niš je pun talenata! (FOTO)
Stadion Radničkog iz Niša, Foto: Filip Plavčić

LEPO JE UGOŠĆEN

Legendarni holandski reprezentativac stigao na Čair: Niš je pun talenata! (FOTO)

Upoznao se sa bogatom istorijom kluba, razgovarao sa fudbalerima i članovima

Objavljeno:

Proslavljeni holandski fudbaler Pjer van Hojdonk održao je javni trening na stadionu Čairu sa igračima iz mlađih selekcija Radničkog iz Niša tokom drugog dana posete superligašu. Bivši golgeter Fejnorda, Seltika, Fenerbahčea i Benfike došao je u Niš na poziv nekadašnjeg saigrača iz Vitesea Nenada Grozdića, trenutno šefa razvoja Omladinske škole Radničkog, sa ciljem da se klub i škola promovišu na najbolji moguci način i uspostavi dugoročna saradnja.

foto: FK Radnički Niš

- Raduje me ova slika na Čairu, omladinska škola je ogledalo svakog kluba i broj dece na današnjem treningu na mene je ostavio jak utisak. Da bi se sve dovelo na vrhunski nivo potrebno je popraviti infrastrukturu, a ja sam u razgovoru sa ljudima iz kluba saznao da se na tome uveliko radi. Na treningu sam video puno talentovane dece i ukoliko se sa njima bude kvalitetno radilo Radnički će imati svetlu budućnost - rekao je Hojdonk

Juče je van Hojdonk posetio trening prvog tima Radničkog, upoznao se sa bogatom istorijom kluba, razgovarao sa fudbalerima i članovima stručnog štaba i ohrabrio ih pred meč protiv Čukarickog u Superligi.

BONUS VIDEO:

Saša Zdjelar pred svoj prvi Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.