NEKADA SAIGRAČI, A SAD ĆE MU BITI TRENER! Paunović koristi stare veze da dovede bivšeg svetskog prvaka! (FOTO)
Veljko Paunović na klupi Čikago Fajersa, Foto: AP/ Mike Dinovo

karta prijateljstva

NEKADA SAIGRAČI, A SAD ĆE MU BITI TRENER! Paunović koristi stare veze da dovede bivšeg svetskog prvaka! (FOTO)

Njih dvojica su bili saigrači u Atletiku početkom 21. veka. Paunović je za “jorgandžije” igrao od 1996. do 2002, a potom i od 2003. do 2005. godine

Objavljeno: 14:08h

Fudbalski klub Čikago će pokušati da iskoristi prijateljstvo Veljka Paunovića i Fernanda Toresa i posle Bastijana Švajnštajgera u svoje redove dovede još jednu evropsku zvezdu.

Tores je u ponedeljak objavio da će na kraju sezone napustiti Atletiko Madrid i odmah su se kao sledeće destinacije nametnule Kina i američka MLS liga.

Nekoliko američkih timova je i ranije pokazalo interesovanje za bivšeg reprezentativca Španije, ali do dogovora nije došlo zbog visokih finansijskih zahteva 34-godišnjeg golgetera.

foto: AP

Tores navodno traži godišnju platu od 4 miliona dolara, dok je u Americi njegova vrednost procenjena između 1,2 i 1,5 miliona dolara. Čikago bi otišao korak dalje i platio dva miliona dolara, ali to je još uvek daleko od onoga što Tores očekuje.

Poslednja nada je prijateljstvo Veljka Paunovića, trenera Čikaga i Fernanda Toresa. Njih dvojica su bili saigrači u Atletiku početkom 21. veka. Paunović je za “jorgandžije” igrao od 1996. do 2002, a potom i od 2003. do 2005. godine, a Tores je postao član prvog tima 2001. godine.

BONUS VIDEO:

Saša Zdjelar pred svoj prvi Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.