NAJVEĆI GUBITNIK JE ZVEZDA: Milojević čuo da će u derbiju slaviti jubilej, pa rekao ono što su navijači želeli svim srcem da čuju!
Vladan Milojević će ba derbiju 50. put voditi Crvenu zvezdu u karijeri, Foto: Espreso

Spreman za okršaj s Partizanom

NAJVEĆI GUBITNIK JE ZVEZDA: Milojević čuo da će u derbiju slaviti jubilej, pa rekao ono što su navijači želeli svim srcem da čuju!

Trener crveno-belih je poručio da je u ovakvom sistemu, u plej-ofu najveći gubitnik onaj ko je prvi na tabeli

Objavljeno: 12:46h

Crvena zvezda u subotu dočekuje Partizan, u najvećoj utakmici srpskog fudbala koja se igra po treći put ove sezone.

Klub sa Marakane brani prednost od 6 bodova koju ima nad večitim rivalom na tabeli, i ukoliko bi zabeležio pobedu, pa čak i nerešen rezultat vrlo verovatno bi razrešio dilemu oko šampionske titule.

Trener crveno-belih, Vladan Milojević, nije želeo da komentariše sistem takmičenja i prepolovljavanje bodova u plej-ofu.

Vladan Milojević se bavi samo svojom ekipom
Vladan Milojević se bavi samo svojom ekipomfoto: Dragana Udovičić

- Sve ekipe su zasluženo u plej-ofu i sve su pokazale kvalitet. Mi startujemo sa prve pozicije, a o podeli bodova ne želim da pričam. Svi znamo koliko derbi znači i nama i navijačima. Mislim da smo se dobro spremili, daćemo sve od sebe da prikažemo najbolje od nas - rekao je Milojević.

On je naveo da ga raduje to što ima sve igrače na raspolaganju za 157. Večiti derbi i da su svi u konkurenciji za startnu postavu.

- Svi igrači su spremni, imam ih na raspologanju. Volim kad su igrači zdravi i orni i veseli. Presrećan sam zbog toga.

Vladan Milojević ima sve igrače na raspolaganju za 157. Večiti derbi
Vladan Milojević ima sve igrače na raspolaganju za 157. Večiti derbifoto: Espreso

Ono što se najčešće pomine u javnosti, još od prošle godine jeste taj sistem takmičenja u Superligi i podela bodova, pa je Milojević, ipak na kraju rekao nešto o tome.

- Jedini gubitnik plej-ofa je onaj ko je prvi. Svi ostali su u boljoj poziciji.

A što se tiče duela sa Partizanom?

- Derbi je specifična utakmica, puna naboja, neki put bude taktičkog nadmudrivanja. Svi očekuju neki kvalitetan fudbal, a bude mnogo više borbe. Ne mogu da predvidim kako će izgledati utakmica. Raduje me kad su igrači u dobroj formi, fudbal je kolektivan sport, drago mi je zbog samopouzdanja napadača - poručio je Milojević.

Vladan Milojević nije hteo da komentariše izbor Danila Grujić za sudiju u derbiju
Vladan Milojević nije hteo da komentariše izbor Danila Grujić za sudiju u derbijufoto: Espreso

Strateg tima sa Marakane nije želeo da komentariše izbor Danila Grujića za sudiju u derbiju na koga su crveno-beli imali mnogo žalbi posle prolećnog derbija prošle godine.

Takođe, trenera prvoplasiranog tima na tabeli Superlige ne zanima kakva je situacija u taboru protivnika, niti se bavi time, već ga interesuje samo njegova ekipa.

On će inače proslaviti lep jubilej na Večitom derbiju, ukupno 50. utakmica na klupi Zvezde, što su ga podsetili novinari.

- Nisam ni znao da mi je ovo 50. utakmica. Voleo bih da ih bude još mnogo. Nadam se da ćemo imati jos puno jubileja da proslavimo - poručio je Milojević.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle sjajne partije i pobede protiv Budućnosti

(N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.