PAMTIĆE SE SEZONA 2017/18! Ludnica se prenela iz Lige šampiona, ovo 1/4 finale Lige Evrope nikada neće biti zaboravljeno! (VIDEO)
Foto: Reuters

POTPUNI RINGIŠPIL

PAMTIĆE SE SEZONA 2017/18! Ludnica se prenela iz Lige šampiona, ovo 1/4 finale Lige Evrope nikada neće biti zaboravljeno! (VIDEO)

Iako je posle prvih mečeva izgledalo kao da je sve gotovo, to nije bio slučaj!

Objavljeno: 09:43h

Arsenal, Olimpik Marsej, Red Bul Salcburg i Atletiko Madrid plasirali su se u polufinale Lige Evrope posle više nego lude fudbalske večeri.

Najveći šok večeri desio se u Austriji, gde je Red Bul Salcburg sa 4:1 tukao Lacio i posle poraza u prvom meču u Rimu od 4:2 prošao dalje (interesantno, Laciju se dogodilo suprotno od onoga što se desilo Romi u Ligi šampiona).

Iako su Rimljani čak i poveli u 55. minutu golom Ćira Imobilea, usledilo je čudo. Od 56. do 76. minuta austrijska ekipa je postigla četiri gola preko Dabura, Haidare, Hvang He-Čana i Lainera. Drugi gol Salcburga je bio nešto specijalno, uživajte...

Nažalost po kompaniju Red Bull, drugi tim koji je pod njihovim protektoratom Lajpcig, ispao je od Marseja, uprkos pobedi od 1:0 u prvom meču. Olimpik je slavio sa 5:2 u čudesnoj utakmici.

Sporting je ispao od Atletika i uprkos pobedi od 1:0 u Lisabonu. Inače, za one koji ne znaju, posle poraza od Madriđana u prvom meču, situacija u ovom klubu se veoma zakuvala, o čemu više možete da čitate u priloženom tekstu.

Nije se dugo čekalo na vodeći gol Sportinga, igrao se 28. minut meča, kada je Bruno Fernandes centrirao sa desne strane, a Fredi Montero je sačekao loptu na drugoj stativi i iz neposredne blizine je poslao u Oblakovu mrežu - 1:0. Međutim, to je bilo sve od Portugalaca.

U meču dve ekipe sa kojima se u ranijim fazama takmičenja sastala Crvena zvezda, CSKA i Arsenala, prošao je Arsenal posle remija od 2:2, iako su Armejci imali 2:0 i falio im je samo jedan gol do prolaza.

Bilo kako bilo, gledali smo predivan fudbal ove večeri u Ligi Evrope!

Rezultati: CSKA - Arsenal 2:2 (prvi meč 1:4)

Marsej - Lajpcig 5:2 (prvi meč 0:1)

Salcburg - Lacio 4:1 (prvi meč 2:4)

Sporting - Atletiko Madrid 1:0 (prvi meč 0:2)

BONUS VIDEO: Danilo Pantić pred 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.