TEŽAK ČOVEK ILI DŽENTLMEN?! Ovo je Mitrogolovo mišljenje o Slaviši Jokanoviću, čoveku koji ga je igrački preporodio! (VIDEO)
Foto: Profimedia

MITROGOL otkrio

TEŽAK ČOVEK ILI DŽENTLMEN?! Ovo je Mitrogolovo mišljenje o Slaviši Jokanoviću, čoveku koji ga je igrački preporodio! (VIDEO)

Napadač srpske reprezentacije izneo mišljenje o bitnim temama vezanim za njegovu karijeru

Objavljeno:

Potez fulamovog tenera Slaviše Jokanovića, da u redove svoje ekipe dovede reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića, se ispostavio kao potez sezone u Čempionšipu.

Naš as je od trenutka kada je prešao u tim sa Krejven Kotidža postigao 11 golova pa je uz trenera Jokanovića i Rajana Sesenjona najzaslužniji za izuzetne rezultate koje postiže ekipa Fulama i njihov napad na plasman u Premijer ligu. Zahvaljujući golovima koje je postigao na poslednjem meču drugog ranga engleskog fudbala, Fulam je prestigao Kardif na tabeli, pa se sada nalazi na drugoj poziciji .

Na pitanje šta misli o uticaju Slaviše Jokanovića na rezultate koje postiže njegova ekipa Mitrović je odgovorio :

-Bio je sjajan igrač, a sad je jedan od najboljih srpskih trenera. Možda nekom deluje kao ''težak čovek'', zapravo je džentlmen, stvarno dobra osoba. Pričali smo nekoliko puta, da bi nam se na kraju putevi ukrstili. Srećan sam. Uživam da radim s njim, da igram za njega. On i Fulam su mi sve vreme verovali. U tome je stvar. Vratio mi je samopouzdanje. Lakše je da igrate kad osetite da podršku trenera. Imam je ovde. Znam da veruje u mene, znam šta traži od mene. Moj posao je da mu to vratim na najbolji mogući način. Nadam se da ću nastaviti kao dosad -.

U prva tri meseca 2018. dao je devet golova na 13 utakmica. Dva više nego za ceo period proveden u Njukaslu. Otkrio nam je šta ima da kaže o vremenu provedenom u redovima Svraka.

- Nikad neću reći da sam se pokajao što sam otišao u Njukasl. Jedino žalim što nisam igrao koliko sam mogao, možda bih onda dao više golova. Dosta stvari sam planirao da uradim na Sent Džejms parku, a nisam. Zato žalim, međutim, uživao sam dok sam bio tamo. Uostalom, još sam pod ugovorom s Njukalsom, videćemo šta će se desit -.

Mitrović se takođe dotakao teme budućnosti u redovima Fulama i ugovora koji ga i dalje vezuje za Njukasl.

- U ovom trenutku sam 100 odsto posvećen Fulamu i predstojećim utakmicama. Nadam se da ćemo izboriti plasman u Premijer ligu, posle toga idem na Prvenstvo sveta u Rusiju, kasnije na odmor i onda ćemo videti šta dalje. Zasad sam celom glaovm u Fulamu. Želim ovom predivnom klubu da uzvratim poverenje koje sam dobio. Daću sve od sebe da uđemo u Premijer lig.

Bije ga glas da ima ''ludu glavu'' ali od kada je zaigrao za Jokana pokazuje da se uozbiljio i sazreo kao igrač, ali i čovek. Na pitanje kako je Jokan uticao na pozitivnu promenu Mitrović je rekao:

- On mi je samo rekao: misli svojom glavom i budi miran. Govori mi da ostanem fokusiran, da ne rasipam energiju. Borac sam. Želim da pobedim svaki put kad izađem na teren. To je moj način igre. Tako se ponašem ceo život. Tako vidim fudbal. Pobednik sam, zato pokušavam sve što je u mojoj moći da bih pobedio - . Ako ovako nastavi, Mitrović će definitivno biti jedan od ključnih faktora uspeha, ako se Fulam plasira u Premijer ligu. Želimo mu sve najbolje i da ga od sledeće sezone gledamo u eliti. BONUS VIDEO:Danilo Pantić pred 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.