NE SUDI MAŽIĆ, PREOKRET U IZBORU SUDIJE ZA DERBI! Na jednoj strani Topčidera će bljuvati vatru zbog odluke ko će deliti pravdu na Marakani!
Detalj sa prošlogodišnjeg Večitog derbija u plej-ofu Superlige, Foto: Fonet

Iznenađenje

NE SUDI MAŽIĆ, PREOKRET U IZBORU SUDIJE ZA DERBI! Na jednoj strani Topčidera će bljuvati vatru zbog odluke ko će deliti pravdu na Marakani!

Sudijska komisija FSS je donela odluku koja će skoro pa sigurno izazvati reakcije

Objavljeno:

Preokret i iznenađenje u izboru sudije za 157. Večiti derbi!

Iako se očekivalo da pravdu u novom susretu Crvene zvezde i Partizana sudi Milorad Mažić, te se u javnosti navodilo i da su Mažićeve obaveze u Evropi razlog odlaganja utakmice sa srede za subotu, pravdu će na stadionu "Rajko Mitić" deliti Danilo Grujić.

Danilo Grujić biće sudija u 157. duelu Crvene zvezde i Partizana
Danilo Grujić biće sudija u 157. duelu Crvene zvezde i Partizanafoto: Dado Đilas

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odabrala je da po treći put u poslednjih godinu dana pravdu deli arbitar iz Niša, koji je u jednom momentu bio u žiži srpske javnosti kada se pojavilo na Fejsbuku da je član navijačke grupe Grobari Čokot.

Grujiću će prvi pomoćnici biti Dalibor Đurđević i Milovan Ristić, prvi saradnici Milorada Mažića, te će se oni potruditi i da mu olakšaju posao.

Danilo Grujić treći put u poslednjih godinu dana sudi na Večitom derbiju
Danilo Grujić treći put u poslednjih godinu dana sudi na Večitom derbijufoto: Dado Đilas

Danilo Grujić je delio pravdu na prvom ovosezonskom derbiju takođe na Marakani kada je bilo 0:0, dok je prošlog proleća na Marakani takođe bio arbitar na najvećoj utakmici srpskog fudbala u 1. kolu plej-ofa Superlige.

Partizan je tada slavio 3:1, a Grujić se našao na udaru uprave domaćina koji mu je zamerao zašto nije isključio Leonarda zbog udaranja Frimponga, što se dogodilo pre nego je Brazilac postigao dva pogotka.

Ni partizanovci ne gledaju blagonaklono na njega jer se sećaju derbija iz 2011. godine kada je dosudio penal u korist Zvezde koji nije realizovao Evandro Gebel.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle sjajne partije i pobede protiv Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.