Ronaldova izjava o penalu je so na ranu igračima i navijačima Juventusa! Ali ni to mu nije bilo dosta, pa je rekao i ovo! (VIDEO)
Kristijano Ronaldo slavi gol protiv Juventusa, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Portugalac nema dilemu

Ronaldova izjava o penalu je so na ranu igračima i navijačima Juventusa! Ali ni to mu nije bilo dosta, pa je rekao i ovo! (VIDEO)

Najbolji igrač Reala ne sumnja da bi njegov tim prošao dalje u svakom slučaju

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo bio je surovi egzekutor u uništenju svih snova igrača, stručnog štaba, uprave i navijača Juventusa.

Kontroverznu odluku Majkla Olivera da dosudi jedanaesterac za Real u sudijskoj nadoknadi vremena pretvorio je u pogodak za prolaz u polufinale Lige šampiona.

Ogromnu gužvu i prašinu je odluka engleskog arbitra podigla i na terenu, trajala je svađa među igračima, sa sudijom, a polemisaće se i narednih dana.

Međutim, najbolji igrač "kraljevskog kluba" nema dilemu da je to bio prekršaj za najstrožu kaznu.

- Neka nam ovo bude lekcija za budućnost, shvatili smo da se u fudbalu ništa ne dobija na poklon. Igrali su dobro, Bufon je bio odličan, ali ne razumem zašto se bune, bio je penal - rekao je Ronaldo bez ustezanja.

Kristijano Ronaldo je bio ubeđen da je penal postojao
Kristijano Ronaldo je bio ubeđen da je penal postojaofoto: Reuters

Portugalac je ubeđen da bi i bez te odluke sudije njegov tim postigao gol, makar u produžecima koji bi im doneo prolaz dalje.

- I da nije bilo penala, dali bismo gol. Morao sam da se smirim da bih dao gol, uspeo sam i prošli smo dalje. Idemo korak po korak, sledeće je polufinale, samo da izvučemo pouke iz ovoga večeras - poručio je Portugalac.

BONUS VIDEO: Saša Zdjelar pred svoj prvi Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.