SRAMOTA: Grujićev trener uvredio Aleksandra Mitrovića! Ali zato je Dejvid Mojes odlepio za njim! (VIDEO)
Aleksandar Mitrović je najboli igrač Čempionšipa za mart, Foto: Fonetap

Mitrović dobio još jedno priznanje

SRAMOTA: Grujićev trener uvredio Aleksandra Mitrovića! Ali zato je Dejvid Mojes odlepio za njim! (VIDEO)

Iako mu je u suštini udelio kompliment, trener Kardifa je pokazao nepoštovanje prema srpskom reprezentativcu

Objavljeno: 19:00h

Aleksandar Mitrović je jedna od glavnih tema na Ostrvu, makar kada se govori o Čempionšipu, gde je njegov Fulam uspeo da ponajviše zahvaljujući njemu stigne do 2. mesta na tabeli koje vodi direktno u Premijer ligu.

Slaviša Jokanović je ubo premiju kada je zimus doveo u poslednjem trenutku srpskog reprezentativca na "Krejven kotidž", a ovaj mu uzvratio golovima koji su donosili pobede "kolibarima" i za sada ih vode pravo u najviši rang engleskog fudbala.

To očigledno teško pada onima kojima je srcu bliži Kardif i ljudima iz tog kluba, gde nastupa naš drugi reprezentativac Marko Grujić, pošto su "kolibari" upravo njih preskočili na drugoj poziciji koju su uverljivo dugo držali tokom većeg dela sezone.

Nil Vornok nije želeo ni ime Aleksandra Mitrovića da izgovori
Nil Vornok nije želeo ni ime Aleksandra Mitrovića da izgovorifoto: AP

Menadžer Kardifa, Nil Vornok koji je inače u javnosti poznat po tome da se sa poštovanjem odnosi prema svim protivnicima, sada je u svojoj 38 godina dugoj karijeri u fudbalu napravio crnu mrlju i iskazao nepoštovanje prema Srbinu.

- Onaj napadač kojeg su doveli u januaru je najbolje pojačanje sezone u ligi. On je ono što im je neodstajalo i česititam im na tome - rekao je Vornok komentarišući igre Fulama, ali nije želeo da pomene ni ime Aleksandra Mitrovića.

Aleksandar Mitrović je dao već 9 golova za Fulam
Aleksandar Mitrović je dao već 9 golova za Fulamfoto: Profimedia

E sada teško je poverovati da on ne zna ko je i kako se zove napadač iz Srbije, pa je realnije da nije želeo da mu pominje ime, iako je u suštini rekao kompliment na njegov račun.

Sa druge strane postoji neko ko je u potpunosti očaran igrama i golovima Mitrogola, a to je Dejvid Mojes, trener Vest Hema, koji je za leto izgleda baš pikirao njega kao pojačanje za "čekićare".

Dejvid Mojes je oduševljen Srbinom
Dejvid Mojes je oduševljen Srbinomfoto: AP

On je nekoliko puta u poslednje vreme prisustvovao mečevima Fulama, a u fokusu mu je bio baš srpski reprezentativac i želeo bi u napadu za sledeću sezonu da stvori srpsku vezu i upari Mitrovića sa Markom Arnautovićem.

Srbin je postigao od dolaska u London 9 golova, proglašen je za najboljeg igrača lige u martu i od same lige, ali i u izboru navijača i kolega.

BONUS VIDEO: Bakljada Pobunjenih Grobara na meču Partizan - Borac

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.