HAOS NA ETIHADU! Navijač Liverpula dobio ozbiljne batine na Sitijevoj porodičnoj tribini! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

Sevale pesnice

HAOS NA ETIHADU! Navijač Liverpula dobio ozbiljne batine na Sitijevoj porodičnoj tribini! (VIDEO)

Zalutali navijač Liverpula se našao u nebranom grožđu

Objavljeno: 14:14h

U utorak uveče je Liverpul u četvrtfinalu revanš utakmice Lige šampiona uspeo da dodje do nove pobede protiv ekipe Mančester Sitija (2-1), pa su se ukupnim rezultatom 5-1 posle 11 godina plasirali u polufinale najelitnijeg europskog klupskog takmičenja.

Osim veličanstvene predstave Liverpula utakmicu je obeležio i jedan mali incident. Naime, jedan navijač Redsa je slučajno završio na tribini gde se nalaze navijači građana, a uskoro je zbog toga i zažalio.

Nakon što su momci Jirgena Klopa poveli sa 2-1, navijač Liverpula je počeo da slavi gol svoje ekipe,u tom trenutku su ga napali navijači Sitija pošto su shvatilii da nije njihov.

Jedna navijačica Sitija koja se nalazila na istoj tribini, objavila je na Twitteru:

- Ovo se događa kada si navijač Liverpula, nalaziš se među Sitijevim navijačima i slaviš kada Liverpul da gol. Čemu sam upravo svedočila? - rekla je navijačica "građana" našta je dodala kako su snage reda ubrzo došle na tribinu i rešile problem. Velika pobeda Liverpula i velika lekcija za neimenovanog navijača da ubuduće razmisli da li će slaviti ako je na tribini među suparničkim pristalicama.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle sjajne partije i pobede protiv Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.