Zdjelar kroz smeh pred Derbi: Ili će Ben mene da zeza ili ću ja njega! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

U SUSRET SVETKOVINI FUDBALA

Zdjelar kroz smeh pred Derbi: Ili će Ben mene da zeza ili ću ja njega! (VIDEO)

- On će da plati večeru - rekao je raspoloženi Ben

Objavljeno: 14:35h
Aleksa Radosavljević

U susret 157. Večitom derbiju, Partizan je organizovao druženje sa novinarima, tokom koga su predstavnici "sedme sile" imali priliku da razgovaraju sa nekolicinom fudbalera iz crno-belog tabora.

Posle Marka Jankovića, novinarima se obratio Saša Zdjelar, koji je svoje izlaganje počeo opisom emocija koje za njega okružuju svetkovinu srpskog fudbala.

- Da sam malo mlađi, možda bi to emotivnije doživljavao ali u ovom trenutku moram da budem pametan. Moramo da igramo smireno da igramo mitut za minut jer utakmica traje 90 minuta.Mi ćemo dati sve od sebe da se što bolje pripremimo za njih u narednih nedelju dana - rekao je bivši vezista Olimpijakosa.

El Fardu Ben
El Fardu Ben foto: Dado Đilas

On je u redovima atinskih crveno-belih igrao sa El Fardu Benom, koji je letos dao čak dva gola Partizanu u kvalifikacijama za LŠ.

- Trebali smo da se vidimo ali su počele klupske obaveze pa se na kraju nismo sastali.Sumljam da ćemo se videti pre derbija ali ćemo se sigurno sresti na utakmici.Obojica treba da budemo mirni i fokusirani na meč pa nema potrebe da razgovaramo pre, a posle drebija ćemo da vidimo da li će on mene da ''za..bava'' ili ja njega.

Još malo o Benu:

- Koliko ja vidim igra jako dobro. Daje odlučujuće golove, evo u zadnjoj utakmicu je dao 2. A ja ću dati sve od sebe da na sledećoj utakmici ne postigne nijedan.

Saša Zdjelar
Saša Zdjelar foto: Espreso.co.rs

Kako fudbaleri uspevaju da se bore sa pritiskom?

- Pa iskreno mislim da je teško jer živimo u istom gradu,svi znaju za derbi i svi pričaju na tu temu.Za nas je ova utakmica najbitnija u sezoni tako da realno, ne može baš svako da kontroliše sebe i svoje emocije - istakao je Saša i nastavio:

- Sigurno je da su oni u boljoj poziciji pred ovaj meč.Imaju 6 bodova prednosti ali derbi je utakmica o čijem ishodu nikada nemožete da pričate unapred. Bukvalno jedna greška može da promeni ceo tok utakmice a da li će Zvezda igrati defanzivnije ili ofanzivnije ja ne znam.Znam da su poslednjih par utakmica igrali ofanzivno ali stvarno neznam sa kakvim pristupom će izaći na derbi.

Saša Zdjelar
Saša Zdjelar foto: Espreso.co.rs

Što se tiče igrača Crvene zvezde, Zdjelar je bio više nego jasan.

- Mislim da u svojoj ekipi nemaju pojedince koji baš odskaču, mislim da igraju dobro kao tim u celini.Zvezda ima pojednce koji su dali dosta golova ali ja verujem da iza svega toga stoji ''tim''.

Kako se oseća pošto će igrati na Marakani?

- Nemam nikakve emocije prema tom stadionu i terenu ali mi je lepo da igram tamo jer je na tribinama uvek lepa atmosfera.

Grčevita borba za titulu?

- Naravno. Mi ne odustajemo a do samog kraja sezone nam je ostalo sedam utakmica tako da je sve otvoreno, jer sve ekipe iz vrha tabele mogu da ''otmu'' bodove jedne drugima. Ceo intervju mozete pogledati ovde

I Zdjelarov drugar El Fardu Ben je pričao o Derbiju koji nadolazi, odgovorivši Saši na interesantne tvrdnje.

- Nisam pričao sa Zdjelarom, ali smo se dopisivali porukama. Poželeo sam sreću njemu, ali ne i njegovom klubu u Derbiju. Dobri smo prijatelji, ali ćemo na terenu biti ljuti rivali. Drago mi je što ću igrati protiv njega, dobar je fudbaler i čovek - rekao je El Fardu Ben i otkrio da bi u slučaju opklade sigurno dobio:

- Ako pobedimo u derbiju, moraće da mi plati večeru! (smeh).


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.