ODLOŽEN DERBI? Evo šta na to kaže fudbaler Partizana! (FOTO)
Detalj sa jednog od Derbija, Foto: Dado Đilas

rekao šta ima

ODLOŽEN DERBI? Evo šta na to kaže fudbaler Partizana! (FOTO)

"Hoćemo da pobedimo i da nastavimo da se borimo za titulu"

Objavljeno: 20:50h

Ognjen Ožegović, centarfor Partizana, ušao je u golgetersku formu i nemilice trese mreže.

U četvrtak, u Humskoj, vođa navale Parnog valjka poslao je dve lopte iza leđa Saše Mišića, golmana Borca iz Čačka, bacivši Grobare u sevdah i napravivši sjajnu uvertiru pred predstojeći večiti derbi.

Nema sumnje, glavna opasnost za Crvenu zvezdu biće njen bivši đak, probuđen otkad su sunčevi zraci otopili sneg sa srpskih „livada”.

foto: Dado Đilas

Od susreta sa Čukaričkim, 11. marta, momak iz Gradiške može da se podiči sa pet egzekucija: četiri u prvenstvu i jednu u kupu.

- Hoćemo da pobedimo i da nastavimo da se borimo za titulu. Najbitnije je da smo svi zdravi: mnogo nam znači što su se oporavili Zoran Tošić i Nebojša Kosović – istakao je Ognjen Ožegović u susret 157. svetkovini našeg fudbala.

Trijumf protiv Zebri crno-belima je do vrha napunio sportske torbe uoči odlaska u komšiluk, predviđen za subotu, 14. april.

- Znali smo da nas očekuje utakmica sezone i zato je bilo važno da odigramo dobro. Drago mi je što smo uspeli u toj nameri: protiv Čačana smo demonstrirali možda i najlepšu igru za oko otkad sam u Partizanu.

foto: Filip Plavčić

Odlaganje večitog derbija izazvalo je niz kontroverzi u navijački polarizovanoj Srbiji, s krucijalnim pitanjem – kome više odgovara? Ognjen Ožegović ima dijametralno mišljenje od svog trenera Miroslava Đukića:

- Nije loše što je derbi odložen, znači nam što smo Vaskrs proveli u krugu porodice i na taj način dodatno napunili baterije. Uostalom, imaćemo i više vremena da se što bolje spremimo za duel s večitim rivalom.

BONUS VIDEO:

Navijači u Pioniru pobesneli na sudije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.