Zvanično: Vojvodina posle odlaska Stolice ima novog trenera! (FOTO)
FK Vojvodina, Foto: Saša Pavlić Koky

epizoda 2!

Zvanično: Vojvodina posle odlaska Stolice ima novog trenera! (FOTO)

On će već danas popodne voditi svoj prvi trening nakon povratka u klub, a zajedno s njim u stručni štab Vojvodine uvršten je i golman, član generacije koja je 2014. godine osvojila prvi Kup Srbije u klupskoj istoriji Srđan Žakula

Objavljeno:

Dosadašnji trener fudbalera Spartaka Aleksandar Veselinović imenovan je za novog šefa stručnog štaba novosadske Vojvodine.

Posle ostavke Ilije Stolice, Vojvodinu je na utakmici protiv Rada vodio Zoran Vasiljević, a u nastavku prvenstva to će činiti Aleksandar Veselinović, potvrđeno je na današnjoj sednici Upravnog odbora.

On će već danas popodne voditi svoj prvi trening nakon povratka u klub, a zajedno s njim u stručni štab Vojvodine uvršten je i golman, član generacije koja je 2014. godine osvojila prvi Kup Srbije u klupskoj istoriji Srđan Žakula.

Preostali članovi stručnog štaba biće poznati naknadno.

Aleksandar Veselinović rođen je 23. maja 1970. godine, a seniorsku trenersku karijeru počeo je u litvanskom klubu Suduva, u kojem je od 2014. do 2016. godine proveo godinu i po dana, nakon čega se u aprilu prošle godine vratio u Srbiju i preuzeo upravo Vojvodinu.

Klub je napustio posle svega nekoliko nedelja, da bi pred početak ove sezone preuzeo subotički Spartak, s kojim je ostvario vrlo dobre rezultate.

BONUS VIDEO: Delije vređaju Aleksandra Džikića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.