SCENA KOJA JE SABLAZNILA SVET: Propala fudbalska zvezda tera ženu da mu pere noge! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ardaturan

Sramota!

SCENA KOJA JE SABLAZNILA SVET: Propala fudbalska zvezda tera ženu da mu pere noge! (FOTO)

Skandal ogromnih razmera je izbio

Objavljeno:

Arda Turan je sada već komotno možemo reći propali fudbaler s obzirom da mu je karijera u sunovratu od kada je otišao iz Barselone, a sada je još dodatno izazvao skandal svojim ponašanjem prema supruzi.

Turski reprezentativac je otišao iz Barselone u Bašakšehir, klub koji je blizak Redžepu Erdoganu, a koji je pak Turanov veoma blizak prijatelj, a jedan od razloga zbog kojih je morao da napusti Španiju, jeste navodno i taj da je zapao u probleme sa kockom i dugove.

Arda Turan je blizak prijatelj Redžepa Erdogana čija se vlast karakteriše kao ugnjetavačka prema ženama
Arda Turan je blizak prijatelj Redžepa Erdogana čija se vlast karakteriše kao ugnjetavačka prema ženamafoto: EPA/Tolga Bozoglu

Iskusni krilni fudbaler je sada ponovo uspeo da sablazni svetsku javnost tako što je na Instagramu podelio skandaloznu fotografiju na kojoj se vidi kako mu supruga Aslihan Dogan Turan pere i masira noge.

Arda Turan tera suprugu da mu pere noge
Arda Turan tera suprugu da mu pere nogefoto: Printscreen/Instagram/ardaturan

S obzirom na ugoženi status žena u Turskoj od dolaska Erdogana na vlast, ukraćivanje brojnih prava i sve većeg pritiska da se žene moraju smatrati samo kao one koje bi trebalo da budu samo majke i uzorne supruge koje ispunjavaju žene svojim muževima, ovo je izazvalo još veći revolt među liberalnim stanovništvom Turske, a posebno među ženama koje se i dalje bore za svoja prava.

Turan je poznat kao kontroverznja ličnost, a svi se sećaju njegovog ispada kada je u avionu napao i davio novinara koji je putovao sa reprezentacijom.

BONUS VIDEO: Atmosfera na stadionu u Humskoj na meču Partizan - Borac Čačak

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.