KRUNA KARIJERE! Da, moguće je! Vladan Milojević preuzima Orlove?! (FOTO)
Vladan Milojević, Foto: Dado Đilas

KAKO VAM SE ČINI IDEJA?

KRUNA KARIJERE! Da, moguće je! Vladan Milojević preuzima Orlove?! (FOTO)

Pola nacije biće oduševljeno posle ovoga!

Objavljeno:

Kako to obično biva za Uskrs, mnoge ličnosti iz sveta sporta daju intervjue u kojima pričaju o porodici, uspesima, padovima, lepim momentima, ružnim sećanjima, prazničnom raspoloženju, ali i poslovnim poduhvatima.

Tako je trener Crvene zvezde Vladan Milojević u intervjuu za Blic pričao o mnogim interesantnim temama, a provukla se i priča o reprezentaciji Srbije, koja će oduševiti pola nacije.

Fudbalska reprezentacija Srbije
Fudbalska reprezentacija Srbije foto: Reuters

- Kruna karijere svakog trenera je da bude selektor reprezentacije svoje države. To je tačka na disertaciju. Inače, nisam razmišljao o narednom angažmanu. Ne pravim planove, ne sledim snove, već biram put. Ja sam bogat čovek jer imam divnu porodicu, prijatelje, svog duhovnog oca. Na novac gledam površno. Ne morališem, ali on kod mene nije presudan, štaviše. Ljudi su ovde, nažalost, zamenili teze. Vrednosti su poremećene. Valjda će se i to promeniti - rekao je Milojević.

Njegov sin dobio je poziv za reprezentaciju Grčke.

- Nemanja ima dvojno državljanstvo. On nije pozivan za reprezentaciju Srbije, pa ne vidim razlog zašto ne bi igrao za Grčku. Bolje da bude reprezentativac. Ne smatram da je trebalo da odbije Grke, potovo što u Srbiji nije dobio šansu. Nikada nije morao da bira između dve reprezentacije jer od jedne nije dobio poziv. On je, inače, jedan plemenit, moderan igrač. Grci su to prepoznali. I drago mi je što je u toj reprezentaciji najmlađi - rekao je Milojević za Blic.

BONUS VIDEO: Poslednji pozdrav Delija preminulom navijaču

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.