Ljajić i Bikovi srušili Inter posle 24 godine, Napoli jedva održao san o tituli živim, Lacio pojeo Lazanju, SMS na terenu ceo meč, gde je ONAJ Milan?! (FOTO) (VIDEO)
Adem Ljajić je postigao gol protiv Intera, Foto: EPA

Serija a, 31. kolo

Ljajić i Bikovi srušili Inter posle 24 godine, Napoli jedva održao san o tituli živim, Lacio pojeo Lazanju, SMS na terenu ceo meč, gde je ONAJ Milan?! (FOTO) (VIDEO)

Posle ove pobede Torino se nalazi na 10. mestu sa 45 bodova, dok je Inter i dalje četvrti sa 59

Objavljeno:

Ludnica u 31. kolu Serije A! Posle trijumfa Torina nad Interom golom Adema Ljajića, Napoli je "na jedvite jade" došao do tri boda protiv Kjeva Verone, i tako koliko-toliko ostao u trci za titulu (četiri boda iza Juventusa).

Ludu i vrelu utakmicu na San Paolu obeležila su dva pogotka Napolitanaca u poslednja četiri minuta, a postigli su ih Arkadijuš Milik u 89. i Amadu Dijavara u trećem minutu nadoknade, donevši preokret zbog pogotka Stepinskog u 73. minutu.

Napoli je mogao da povede u 51. minutu, ali je Dris Mertens promašio penal, te zakomplikovao situaciju, iz koje su saigrači ipak uspeli da ga izvuku.

Fudbaleri Torina došli su do izutetno vredne pobede protiv Intera 1:0 , a heroj trijumfa bio je Adem Ljajić, koji je postigao jedini pogodak na meču.

Torino je na kraju slavio pobedu na svom terenu protiv velikog protivnika posle 24 godine, a Inter je propustio priliku da kazni sinoćni poraz Rome protiv Fiorentine, pa bi kolo mogao da okonča na petom mestu Serije A.

Ljajić je pogodio mrežu Intera posle asistencije Lorenca de Silvestrija,i pokazao da se nalazi u vrhunskoj formi, što može da raduje selektora Srbije Mladena Krstajića uoči početka Mundijala.

Posle ove pobede Torino se nalazi na 10. mestu sa 45 bodova, dok je Inter i dalje četvrti sa 59. Ipak, Lacio ima priliku da ga prestigne ukoliko savlada Udineze.

U ostalim mečevima Verona je slavila nad Kaljarijem, kao i Krotone nad Bolonjom - rezultatom 1:0.

Lacio je u utakmici odigranoj u terminu od 18 časova slavio nad Udinezeom sa 2:1, a ono što je na tom meču bilo posebno interesantno je da su igrači iz Udina igrali u 11 različitih dresova, za koje je publika tokom utakmice mogla da se nadmeće putem aukcije.

Pogodak za Udineze postigao je Lazanja, Imobile i Alberto bili su strelci za Lacio. Sergej je odigrao celu utakmicu, što znači da se potpuno oporavio od povrede.

U poslednjem meču kola, Milan i Sasuolo su remizirali, iako su gosti vodili do 86. minuta golom Politana, koji je anulirao Nikola Kalinić...

Serija A, 31. kolo:

subota:

Benevento – Juventus 2:4 (1:2) (Dijabate 24, 51 - Dibala 16, 45+3p, 74p, Kosta 82)

Roma – Fiorentina 0:2 (0:2) (Benasi 7, Simeone 38)

SPAL – Atalanta 1:1 (1:0) (Cionek 9 - De Run 78)

Sampdorija – Đenova 0:0

nedelja:

Torino – Inter 1:0 (1:0) (Ljajić 36)

Krotone – Bolonja 1:0 (1:0)

(Simi 25)

Napoli – Kjevo 2:1 (0:0)

(Milik 89, Dijavara 90+3 - Stepinski 73)

Verona – Kaljari 1:0 (1:0)

(Romulo 36) Udineze – Lacio 1:2 (1:2)

(Lazanja 13 - Imobile 27, Alberto 37)

Milan – Sasuolo 1:1 (0:0)

(Kalinić 86 - Politano 75)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču Crvena zvezda - Zemun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.