ZAVRŠAVA KARIJERU? Prvotimac Crvene zvezde blizu najteže odluke u životu! (FOTO)
Fudbaleri Zvezde posle pobede nad Spartom, Foto: Dado Đilas

IMA VREMENA DA SE PREDOMISLI

ZAVRŠAVA KARIJERU? Prvotimac Crvene zvezde blizu najteže odluke u životu! (FOTO)

"Kada teoretski budemo prvaci proslavićemo titulu"

Objavljeno: 13:04h

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš, pred možda poslednji večiti derbi u karijeri, izjavio je da bi pobeda nad Partizanom rešila šampionsku trku i vratila trofej na Marakanu.

- Pobeda nad Zemunom (3:1) nam mnogo znači, završen je regularni deo prvenstva i od meča sa Partizanom počinju finala. Večiti derbi čekamo u dobrom raspoloženju. Odlična je razlika od šest bodova, ali znamo šta je bilo prošle godine. Ništa nije gotovo, ima mnogo da se igra - rekao je Milijaš.

foto: Saša Pavlić Koky

Na pitanje da li trijumf nad Partizanom znači i titulu, Milijaš odgovara da bi razlika od devet poena bila nedostižna.

- Može da se kaže da bi u tom slučaju titula bila naša, ali posle derbija ima još šest mečeva. Igramo sa timovima iz vrha i neće biti lako jer se svako bori za izlazak u Evropu. Kada teoretski budemo prvaci proslavićemo titulu.

foto: Nebojša Mandić

Iskusni vezista, koji krajem meseca proslavlja 35. rođendan, još nije odlučio da li će i naredne sezone igrati fudbal, pa bi duel na Rajku Mitiću mogao da bude poslednji večiti derbi za njega.

- Ne znam da li mi je poslednji derbi. Nisam još načisto, videću u razgovoru sa ljudima iz kluba. Voleo bih da pobedimo da bih mogao mirno da donesem odluku - nasmejao se bivši srpski reprezentativac.

BONUS VIDEO:

Koreografija Delija na meču Crvena zvezda - Zemun

(Espreso.co.rs / Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.