FRIMPONG I FRANCUZ NA KRV I NOŽ: Nikada neću imati razumevanja za njega, on je idiot! (FOTO) (VIDEO)
Crvena zvezda je ugostila Arsenal u Ligi Evrope, Foto: Dado Đilas

PRIČE IZ PROŠLOSTI

FRIMPONG I FRANCUZ NA KRV I NOŽ: Nikada neću imati razumevanja za njega, on je idiot! (FOTO) (VIDEO)

"Veoma malo je nedostajalo da dođe do tuče, gde bi Frimpong imao ogromnu prednost"

Objavljeno: 11:08h

Iako nije često igrao za Arsenal, Emanuel Frimpong je bez dileme jedan od omiljenijih igrača među navijačima. Često je isticao koliko voli klub, uvek je davao maksimum i nije mu bilo teško da mečeve odsedi na klupi. Išao je na pozajmice a karijera mu je dugo u padu.

Za dve sezone u Arsenalu je odigrao ukupno 16 mečeva. Samo šest od njih su bili u Premijer ligi a nastupao je za tri kluba kao pozajmljen igrač. Dresove Boltona, Čarltona i Fulama je obukao ukupno 17 puta, što je veoma skroman učinak.

Nakon jednog od retkih mečeva u dresu Arsenala, protiv Liverpula u prvom kolu sezone, Nasri i Frimpong su se sukobili. Razmirice su počele na terenu, prenele se u tunel a završile u svlačionici. Frimpong je dobio crveni karton a Arsenal je izgubio taj meč.

foto: Reuter

Očekivao da ga Venger kritikuje u svlačionici ali je to uradio drugi Francuz. Nasri nije imao ništa lepo da kaže, bio je besan i obrušio se na Emanuela. Frimpong je kritike doživeo veoma lično, bio je mlad igrač i tek je ulazio u prvi tim.

- Nikada neću imati poštovanja za njega. Ljudi ne znaju pravi razlog zašto smo ulazili u sukobe. To je bilo jer je on idiot! Na treninzima mi je pričao kako može da me kupi ako želi - rekao je medijima momak koji je igrao za mlađe kategorije Engleske a debitovao za seniorsku selekciju Gane.

Momak kog su nekada upoređivali sa Aleksom Songom i Mikaelom Esjenom nije uspeo da napravi zavidnu karijeru. Možda delić u tome imaju i reči nekadašnjeg saigrača iz Arsenala koji nije baš imao poštovanja prema njemu.

foto: Reuters

Popularni ’’Dench’’, kako su ga zvali dok je bio u Londonu, imao je mali sukob sa Nasrijem nakon meča sa Sitijem. Arsenal je izgubio četvrtfinale kupa od Građana a nakon meča su njih dvojica bili u sukobu.

Veoma malo je nedostajalo da dođe do tuče, gde bi Frimpong imao ogromnu prednost.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču Crvena zvezda - Zemun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.