A, NIKO NIJE NI POMIŠLJAO NA TO! Aleksandar Pešić je ušao u istoriju Crvena zvezde! (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

SVE ČESTITKE

A, NIKO NIJE NI POMIŠLJAO NA TO! Aleksandar Pešić je ušao u istoriju Crvena zvezde! (VIDEO)

Zaista neverovatan podatak!

Objavljeno: 15:13h

Golom koji je postigao u meču sa Zemunom u poslednjem kolu regionalnog dela prvenstva Zvezdin špic Aleksandar Pešić postao je prvi igrač posle 26 godina koji je postigao 22+ gola u domaćem šampionatu za naš klub. Poslednji koji je to uspeo bio je Anto Drobnjak, a Pešić sada može i da ga prestigne.

- Nisam znao taj podatak, zaista je uspeh i nešto što mora da prija svakom igraču. Ipak, više puta sam rekao da naravno svako voli da postigne gol i da asistira, ali da je najbitnije da ekipa pobeđuje. Igram fudbal onako kako znam, ono što sam kao klinac na ulici igrao trudim se da samo prenesem danas na veliki teren. Tu je šef da nas sve usmeri, da nam predoči taktiku, a na nama je da ispunimo zadatke. Moje je da asistiram i da dajem golove, tako da se nadam da će ih biti još više - rekao je Pešić.

Aleksandar Pešić
Aleksandar Pešić foto: Dado Đilas

Večiti derbi, 157. po redu, zakazan je za sledeću subotu, 14. april.

- Sve nas raduje činjenica da i mi i navijači možemo da provedemo praznik sa svojim porodicama. Imamo dovoljno vremena posle posle Uskrsa da se spremimo za večiti derbi. To je utakmica u kojoj detalji odlučuju i zato ćemo do tančina uvežbati taktiku koju je za nas pripremio naš stručni štab. Takođe, atmosfera i podrška sa tribina igraju veliku ulogu. Siguran sam da će nas zvezdaši nositi do nove pobede i da ćemo zajedno na kraju sezone vratiti titulu na Marakanu.

Zvezdin špic osvrnuo se na prethodni meč sa Zemunom u kome su crveno-beli trijumfovali rezultatom 3:1.

- Na vreme smo otvorili utakmicu, postigli brzo golove i posle smo igrali dosta rasterećenije. Znači nam što smo održali bodovnu razliku pre početka plej-ofa. Meč sa Zemunom bio je zaista odlična provera. Oni su sjajna ekipa i ukoliko ostanu u ovom sastavu uz još nekoliko pojačanja biće ozbiljan konkurent u plej-ofu. Želim im svu sreću - poručio je Pešić.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević vam čestita praznike i poziva da uz Kurir uzmete vredan poklon - osveštano raspeće Isusovo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.