ODMAZDA! Velikan svetskog fudbala suspendovao 19 igrača! (VIDEO)
Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

NEVERICA

ODMAZDA! Velikan svetskog fudbala suspendovao 19 igrača! (VIDEO)

- Ako je hteo nešto to je trebalo da nam saopšti u lice - rekao je golman portugalske reprezentacije

Objavljeno:

Posle poraza od 0:2 u Madridu od Atletika, skandal za skandalom se događa u Lisabonu.

Pakleni problemi u Sportingu, a u glavnoj ulozi predsednik kluba i kapiten Rui Patrisio (doduše, uz podršku cele svlačionice).

Posle meča, predsednik kluba Bruno de Karvaljo je žestoko kritikovao fudbalere zbog partije na svom Fejsbuk profilu, a oni su odgovorili otvorenim pismom.

U saopštenju koje je potpisao golman i lider svlačionice golman Rui Patrisio kaže se da iza ovoga stoje svi igrači i da predsednik mora da objasni svoje postuple. Fudbaleri navode da niko nije zadovoljan porazom, ali da su dali sve od sebe i da nije u redu da se predsednik javno obračunava sa njima, upire prst. - Ako je hteo nešto to je trebalo da nam saopšti u lice - rekao je golman portugalske reprezentacije.

Ali, klub je odmah reagovao, 19 fudbalera koji su potpisnici pisma su odmah suspendovani. - Ta razmažena deca misle da su iznad svega, ali ovoga puta moje strpljenje je iscurilo, nemam ga za one koji misle da su iznad kluba - rekao je Karvaljo posle suspenzije.

Među igračima su sve superstarovi osim Patrisija, tu su Karvaljo, Koates, Koentra, Želson, Akinja, Batalja, Kostarikanac Ruiz, da ne nabrajamo, tu je i Makedonac Ristovski bivši igrač Vardara, Parme i Rijeke, koji je takođe potpisao proglas iz svlačionice.

Inače, predsednik ovog kluba je poznat po brojnim ispadima. Jednog od najgorih podsetite se OVDE.

BONUS VIDEO: Evo šta je Ronaldo poručio sinu Nemanje Matića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.