NIŠLIJE PORUČUJU: Mi smo posle Zvezde najbolji tim u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

SVAKO IMA PRAVO NA MIŠLENJE

NIŠLIJE PORUČUJU: Mi smo posle Zvezde najbolji tim u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Radnički u plej-of ulazi kao četvrtoplasirani, sa bodom manje od Čukaričkog

Objavljeno: 21:09h

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su juče na gostovanju u Kruševcu od Napretka rezultatom 3:1. Posle sjajnog početka prolećnog dela Super lige Srbije i velike pobede nad Partizanom usledio je veliki pad forme ekipe iz Niša.

Došlo je do smene na klupi, klub je napustio Boban Dmitrović, a na njegovo mesto došao je Dragan Antić. Radnički u plej-of ulazi kao četvrtoplasirani, sa bodom manje od Čukaričkog.

Detalj iz Niša
Detalj iz Niša foto: Fonet

Posle podele bodova nalaze se na ”minus osam” u odnosu na drugoplasirani Partizan, ali i dalje ostaju pri stavu da crno-beli nemaju bolji tim od njihovog.

- Da budem iskren, mi smo jedino slabiji od Zvezde, a sa Partizanom smo izjednačeni po kvalitetu - poručio je potpredsednik kluba Dejan Propadalo u izjavi za ”Kurir”.

On je prokomentarisao i optužbe na njegov račun da je u poluvremenu utakmice ulazio u sudijsku svlačionicu, zbog čega je pokrenut i disciplinski postupak. On negira da je tako nešto uradio.

- To su čiste gluposti, neko namerno želi da plasira neistine u javnosti. Ja imam akreditaciju, a to znači da mogu da se krećem gde god hoću na stadionu. Tačno je da sam bio ispred svlačionice, ali da sam ulazio unutra i nekome pretio - nema veze sa istinom. Da je bilo nemilih scena, to bi pisalo u izveštaju delegata, a toga nema u tom dopisu - objašnjava Propadalo.

BONUS VIDEO:

Koreografija Delija na meču Crvena zvezda - Zemun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.