MORATE BITI SPREMNI NA SVE: Abraham Frimpong na novoj poziciji, a već se sprema za Večiti derbi! (FOTO) (VIDEO)
Abraham Frimpong na Večitom derbiju, Foto: Dado Đilas

OSTAO JE DEO TIMA

MORATE BITI SPREMNI NA SVE: Abraham Frimpong na novoj poziciji, a već se sprema za Večiti derbi! (FOTO) (VIDEO)

Znamo šta nas sada čeka, ciljna ravnina je pred nama i daćemo sve od sebe da do kraja zabeležimo još sedam pobeda

Objavljeno:

Izabranici Vladana Milojevića sa prvog mesta na tabeli dočekali su plej-of. Pobedom nad ekipom Zemuna fudbaleri Crvene zvezde su završili regularni deo prvenstva.

- Sve utakmice su teške, nema lakih protivnika. Tako ni protiv Zemuna nije bilo lako na terenu, oni su, kao i svaka ekipa koja igra protiv Crvene zvezde, dali i poslednji atom snage kako bi nas pobedili ili osvojili barem bod. Mi im to nismo dozvolili i sa dvadeset petom pobedom završili smo regularni deo prvenstva. Znamo šta nas sada čeka, ciljna ravnina je pred nama i daćemo sve od sebe da do kraja zabeležimo još sedam pobeda i da sa našim navijačima proslavimo novu šampionsku titulu - rekao je Frimpong.

Zvezdin štoper na jučerašnjoj utakmici našao se u nešto izmenjenoj ulozi, zaigrao je na mestu levog beka.

- Kao fudbaler morate da budete spremni da igrate na svakoj poziciji u timu na koju vas trener stavi. Odlično radimo i pripremamo se i najbolja stvar je što u svakom trenutku svaki igrač iz naše ekipe može da istrči na teren i pokaže se u najboljem svetlu.

Prva utakmica u plej-ofu našu ekipu očekuje 14. aprila kada se na Marakani odigrava večiti derbi.

- Imamo više vremena da se pripremimo za derbi, prijaće nam nekoliko dana odmora pre nego što nastavimo sa napornim i predanim radom. Do sada nismo mnogo razmisljali o tom meču već smo išli utakmicu po utakmicu. Sada je na red došao večiti derbi, meč za koji svaki igrač ovde zna koliku težinu ima i za koji ne treba posebno trošiti reči. Mi ćemo mu pristupiti maksimalno ozbiljno, kao što smo to radili na svakoj utakmici do sada i siguran sam da povoljan rezultat neće izostati - poručio je Frimpong koji je danas sa saigračima pre treninga proslavio 25. rođendan.

Svi su mu, uz mnogo zdravlja i uspeha u životu, poželeli da ove godine osvoji šampionsku titulu.

BONUS VIDEO:

Koreografija Delija na meču Crvena zvezda - Zemun

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.