Partizanov stub odbrane farbao jaja za Uskrs zajedno sa svojom prelepom devojkom! Specijalno iznenađenje za Grobare! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

Priprema za Uskrs

Partizanov stub odbrane farbao jaja za Uskrs zajedno sa svojom prelepom devojkom! Specijalno iznenađenje za Grobare! (VIDEO)

Štoper crno-belih i njegova lepša polovina su podelili sa javnošću kako se oni spremaju za predstojeći praznik

Objavljeno: 12:33h

Danas je Veliki petak, najtužniji dan za hrišćane, ali i dan kada se tradicionalno farbaju jaja.

Ovu narodnu tradiciju i običaj praktikuju svi, pa nisu izuzetak ni fudbaleri Partizana koji su spremili specijalno iznenađenje za svoje navijače.

Crno-beli su pripremili oko 200 Uskršnjih jaja sa grbom kluba koja će moći najbrži navijači da preuzmu na Veliku subotu u Crno-belom butiku u centru Beograda. Uskršnja jaja sa grbom voljenog kluba deliće se besplatno.

Takođe, ukoliko neko tog dana bude kupio neki artikal iz prodavnice posvećene Partizanu, dobiće na poklon i jaje iz specijalne edicije sa potpisima igrača.

Ali to nije sve što je klub iz Humske spremio za svoje verne navijače, jer je televizija crno-belih bila u stanu stamenog štopera Nemanje R. Miletića i njegove devojke Nede Luković i snimila prilog o tome kako se spremaju za Uskrs i kako oni farbaju jaja.

BONUS VIDEO: Atmosfera na stadionu u Humskoj na meču Partizan - Borac Čačak

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.