Ljajićevi promašaji skupo koštali Inter, Juve sada duva za vrat Napoliju! (VIDEO)

serija a 18. kolo

Ljajićevi promašaji skupo koštali Inter, Juve sada duva za vrat Napoliju! (VIDEO)

Inter je poražen od Sasuola u strašnom meču na "Đuzepe Meaci" koji je na kraju odlučio 1 pogodak. "Stara dama" je opet u sedlu i opasno preti prvoplasiranim Napolitancima
Objavljeno: 23:50h

Posle očajnog starta sezone, branilac titule se izdigao i sada je opet glavni favorit za osvajanje "skudeta". Juventus je trijumfom na gostovanju Sampdoriji u Đenovi 2:1 izbio na drugo mesto na tabeli sa samo 2 boda zaostatka za Napolijem. Pol pogba je još jednom pokazao da je strašan igrač kada je u 17. minutu nakon prijema na grudi iz okreta šutirao i doneo vođstvo "starog dami" koje je duplirao Kedira na početku drugog poluvremena. Antonio Kasano je samo uspeo da ublaži poraz Sampe u 64. minutu. Auuuu, kakva je utakmica viđena u nedelju prepodne na Đuzepe Meaci. Inter i Sasuolo su nam priuštili 90 neverovatnih minuta, a da sve bude dramatičnije utakmice je odlučena penalom u 95. minutu, kada je Bererdi doneo pobedu gostima.

Briljirali su Handanović i Konsilji, a kada su i oni bili savladani, onda je uskakao faktor sreće po ekipu koja se brani.
U promašajima je prednjačio Adem Ljajić, koga je Konsilji razvalio u direktnim duelima, a bilo je situacija i kada srpski reprezentativac nije imao dovoljno koncentracije u samoj završnici.
Ipak, na kraju se hrabrost i odvažnost Sasuola isplatila. Miranda je u poslednjim trenucima meč skrivio najstrožu kaznu koju je Domeniko Beredi pretvorio u tri boda.
Ovim porazom domaća ekipa bi mogla da se oprosti od prvog mesta, dok je Sasuolo prestigao Milan na šestom mestu. Rezultati 18. kola Serije A: Subota:
Karpi - Udineze 2:1 Fiorentina - Lacio 1:3 Roma - Milan 1:1 Nedelja: Inter - Sasuolo 0:1 (Berardi 90+5p) Atalanta - Đenova 0:2 (Džemaili 79, Pavoleti 81) Bolonja - Kjevo 0:1 (Pepe 79) Frozinone - Napoli 1:5 (Samarko 81 - Albiol 20, Iguain 30,60, Hamšik 59, Gabijadini 72, ) Torino - Empoli 0:1 (Makarone 56) Verona - Palermo 0:1 (Vaskez 27) Sampdorija - Juventus 1:2 (Kasano 64 - Pogba 17, Kedira 46)
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.