SVETSKI ŠAMPIONI STIŽU U ČIKAGO! Paun dovodi još jednog osvajača Mundijala! (FOTO)
Veljko Paunović na stadionu Čikaga, Foto: AP/ Mike Dinovo

OKUPLJA ASOVE

SVETSKI ŠAMPIONI STIŽU U ČIKAGO! Paun dovodi još jednog osvajača Mundijala! (FOTO)

Čikago mu čuva mesto, jer je nedavno prodao napadača iz Gane, Davida Akema Filadelfiji oslobodivši jedinu preostalu poziciju za popunu kvote stranaca

Objavljeno:

Veljko Paunović skuplja opasnu ekipu u Čikagu. Posle prve dve sezone na klupi Fajersa i pravljenje ekipe za neke veće domete, ova godina bi mogla da donese i napad na titulu, ali i neka ozbiljna pojačanja.

Prema navodima španskih medija, Iker Kasiljas će na kraju sezone potpisati za Čikago Fajer. Naravno, kao slobodan igrač. Na taj način bi se srpskom stručnjaku ispunila želja koju nije uspeo da realizuje u zimus, jer je klub sa Dragao stadiona želeo da sačuva legendarnog golmana u nameri da osvoji titulu u Primeiri.

foto: Reuters

Čikago mu čuva mesto, jer je nedavno prodao napadača iz Gane, Davida Akema Filadelfiji oslobodivši jedinu preostalu poziciju za popunu kvote stranaca.

Na klupi Veljka Paunovića (šampion sveta sa Orlićima 2015), u veznom redu Bastijana Švajnštajgera (najbolji sa reprezentacijom Nemačke na prethodnom Mundijalu), a među stativama Ikera Kasiljasa koji je 2010. u Južnoj Africi podigao "boginju".

BONUS VIDEO: Radonjić na srpskom jeziku vodio Bajern do pobede nad Ulmom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.