NIJE VETAR, NEGO URAGAN U LEĐA! Kolosalne vesti za Partizan pred utakmicu sa Borcem iz Čačka! (VIDEO)
Ekipa Partizana, Foto: Dado Đilas

VRAĆA SE

NIJE VETAR, NEGO URAGAN U LEĐA! Kolosalne vesti za Partizan pred utakmicu sa Borcem iz Čačka! (VIDEO)

Ne samo da će posle ovog kola biti prepolovljeni bodovi, već sada i ovo...

Objavljeno:

Sjajne vesti stižu iz tabora crno-belih pred duel sa Borcem iz Čačka u 17 časova ovog četvrtka.

Naime, pored toga što će bodovna prednost danas biti istopljena, Partizan će za duel sa Čačanima moći da računa i na oporavljenog Zorana Tošića.

Zoran Tošić
Zoran Tošić foto: Filip Plavčić

Razlika u odnosu na Crvenu zvezdu bi mogla da bude smanjena na samo tri boda razlike, ukoliko bi Partizan slavio u Derbiju u 1. kolu plejofa (31. kolu Superlige), ili ako bi Zvezda kiksnula protiv "Munzea" i onda bismo ušli u dramatičan finiš sezone, kao i pre godinu dana, kada je Partizan uspeo da stigne i prestigne crveno-bele u trci za titulu. - Oporavljam se polako, mnogo se bolje osećam, treniram sedam dana sa ekipom i nadam se da ću kroz utakmicu sa Borcem popravim i fizičku spremu i da ću spreman dočekati derbi. Sve ekipe imaju probleme sa povredama, to je normalno u ovom sportu. Očekuje nas derbi, nadam se da ćemo do tada svi biti spremni. Mislim da je ta razlika dostižna u neku ruku. Svi znamo da će prvo kolo plej-ofa dost toga odrediti, mi smo spremni i jedva čekamo da počne - istakao je Tošić u izjavi za TV Partizan.

U razgovoru sa portparolkom Biljanom Obradović, popularni ''Bambi'' prokomentarisao je i žreb polufinala Kupa, gde će se Partizan sastati sa ekipom Čukaričkog. - Čukarički je klub koji dugo već pruža dobre rezultate, mnogi klubovi treba da se ugledaju na njih, da bi naša liga bila bolja i uspešnija. Svesni smo da će biti teško, ali Partizan uvek ide da osvoji trofej - istakao je Tošić.

BONUS VIDEO: Radonjić na srpskom jeziku vodio Bajern do pobede nad Ulmom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.