Hanibal je iz Katalonije krenuo na Rim: Epska najava je od Ace Stojanovića napravila kandidata za Oskara! (FOTO) (VIDEO)
Aca Stojanović, Liga šampiona, Foto: Dragan Kadić, AP

nagrada za scenario!

Hanibal je iz Katalonije krenuo na Rim: Epska najava je od Ace Stojanovića napravila kandidata za Oskara! (FOTO) (VIDEO)

Srpski komentator je uspeo da naježi publiku

Objavljeno: 21:21h

Popularni sportski komentator Aleksandar Stojanović poznat je po interesantnim najavama uoči mečeva Lige šampiona.

Često je osporavan, ali isto tako i hvaljen zbog dramskih tekstova koje sam sprema i čita u momentima kada igrači izlaze na teren.

Ovog puta je, možemo slobodno reći, prevazišao samog sebe.

Naravno, u pozitivnom smislu.

Neposredno pred početak utakmice Barselone i Rome, rekao je sledeće:

foto: Printscreen

- Ponekada se ne zna da li je teže dokazivati da nešto jesi, ili da nešto nisi. I ponekada se ne zna da li je napornije pokazivati koliko si dobar iz dana u dan, ili da nisi toliko loš s vremena na vreme. Jer ne znaš da li je veći pritisak da si non-stop u situaciji da ne smeš da razočaraš, ili da tek ponekad imaš priliku da oduševiš. Favoriti moraju da potvrđuju da to jesu, autsajderi da to nisu. Zato nije istina da postoje izazovi. Kada nemaš šta da izgubiš... Nekada gubiš titulu, nekad moć, a nekada jednostavno gubiš priliku, jer ko zna kada ćeš je ponovo dobiti - da dokažeš da nešto jesi, ili da dokažeš - da nešto nisi. Uostalom, Hanibal je iz Katalonije krenuo ka Rimu, i nikada nije ušao u njega.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde prave Argentinu na meču sa Mornarom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.