Barselona može bez Mesija, a srpski fudbal ne može bez Mažića?! Đukić traži da se javno kaže zašto je derbi odložen!
Miroslav Đukić nezadovoljan zbog odlaganja Večitog derbija, Foto: EPA/Martin Divisek

Pred Borac

Barselona može bez Mesija, a srpski fudbal ne može bez Mažića?! Đukić traži da se javno kaže zašto je derbi odložen!

Trener crno-belih ističe da mu nije jasno zašto niko ne izađe i javno ne kaže zašto je odložen susret sa Crvenom zvezdom

Objavljeno: 16:15h

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je uoči duela sa Borcem da njegovi fudbaleri igraju sve bolje i da odlaganje utakmice sa Crvenom zvezdom nije dobro i da nema svrhu.

- Ekipa igra dobro, čvrsto, agresivno. Svakim danom se popravljamo, sve smo bolji i u završnu fazu ulazimo spremni, sa željom da ostvarimo ciljeve - rekao je Đukić na konferenciji za novinare.

Nakon utakmice sa Borcem, sledi Večiti derbi, koji će se umesto 10. aprila igrati četiri dana kasnije.

Miroslav Đukić na konferenciji za medije
Miroslav Đukić na konferenciji za medijefoto: FK Partizan

- Ne znam zbog čega se ne igra, zašto je odloženo, zašto se ne izađe i jasno kaže zašto se odlaže? Nema nikakvih razloga za odlaganje. Reprezentativna pauza je došla u dobrom momentu, da se igrači odmore. A, sada ova posle dve utakmice nema svrhe, nikome ne odgovara. Čujem zbog sudija... Kada ne igra Lionel Mesi, Barselona i dalje funkcioniše. Tako može i ova naša liga bez Milorada Mažića - rekao je Đukić.

Đukić pre toga očekuje dobru utakmicu i pobedu nad Borcem.

- Čeka nas dobra utakmica jer su obe ekipe u dobroj formi. Očekujem čvrstu, borbenu i ofanzivnu utakmicu i nadam se da će publika uživati. Čeka nas težak ispit, a nama samo tri boda odgovaraju - kazao je Đukić.

Danilo Pantić je pod znakom pitanja za Borac
Danilo Pantić je pod znakom pitanja za Boracfoto: EPA/Martin Divisek

Trener crno-belih još ne zna da li će u timu protiv Borca biti Nemanja Miletić, Danilo Pantić i Đorđe Jovanović, kojima preti suspenzija zbog kartona, a naredna utakmica je "večiti" derbi.

- Pre 10 godina sam imao takvu situaciju. Mogli smo da biramo da li će Žuka da igra derbi ili protiv Vojvodine. Opredelio sam se za Vojvodinu, tu utakmicu dobili, pretrpeo sam velike kritike što sam to uradio, što ga nisam ostavio za derbi - rekao je Đukić.

Marko Jevtović je doživeo potres mozga na treningu
Marko Jevtović je doživeo potres mozga na treningufoto: Dado Đilas

Fudbaler Partizana Marko Jevtović ima potres mozga i neće biti u timu protiv Borca, zbog toga što ga je na treningu udarila lopta u glavu. Neće biti i od ranije povređenog Bojana Ostojića, kao i suspendovanog Vladimira Stojkovića koga će zameniti Marko Jovičić.

- Mare se pokazuje svakodnevno, nema nikakvih problema i straha, verujemo u njega. Spreman je i mirni smo što se tiče golmana - rekao je trener Partizana.

Ulaz na utakmicu Partizan - Borac će biti slobodan, uz besplatno preuzimanja karata na blagajnama stadiona ili preko Tiketlajna. Duel počinje u 17h u četvrtak.

BONUS VIDEO: IŠARAO CELE GRUDI: Pogledajte kako se tetovira Ljubomir Fejsa!

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.