Divite se Ronaldovom evrogolu?! A zaboravili ste na legendarne makazice Srbina! Da li je to bio bolji gol od Kristijanovog? (ANKETA) (VIDEO)
Kristijano Ronaldo gol makazicama protiv Juventusa, Foto: Reuters

MI smo patriotski nastrojeni

Divite se Ronaldovom evrogolu?! A zaboravili ste na legendarne makazice Srbina! Da li je to bio bolji gol od Kristijanovog? (ANKETA) (VIDEO)

Bila je još možda i teža situacija, ali je ovaj srpski fudbaler izveo "čilenju" i sebi obezbedio besmrtnost

Objavljeno:

Ne samo fudbalski svet, nego i oni koji tek povremeno prate sportska dešavanja bruje o Kristijanu Ronaldu i njegovom fudbalskom umeću ove srede.

Ne možemo reći da nije i zasluženo, pošto je as Real Madrida protiv Juventusa postigao jedan od najlepših golova u istoriji Lige šampiona i cele ove sezone.

Makazice koje je uhvatio i koliko je uspeo da skoči da bi to uradio, a sve se to događalo na 13-14 metara od Bufonovog gola zaista stvrstavaju ovaj pogodak u kategoriju remek dela viđenih na fudbalskim terenima.

Evrogolovi kao što je njegov uvek izazivaju veliku pažnju i divljenje ljubitelja fudbala i svaki je lep na svoj način, te uvek proizvode rasprave da li je neki prethodni bolji od svakog narednog sledećeg.

Tako je ovaj Ronaldov momenat genijalnosti i veštine i nas u Srbiji podsetio da smo i mi imali majstore koji su postizali takve golove, čak možda i lepše.

Jedan od onih koji se posebno izdvaja jeste svakako gol koji je podjednako ostao u sećanjima i navijača Crvene zvezde i Partizana, a postignut je u 99. Večitom derbiju.

Nebojša Krupniković je izveo "čilenju" ili kako je to danas popularno "makazice" i pogodio mrežu golmana Partizana iz možda još teže situacije nego one u kojoj je bio Kristijano Ronaldo u utorak uveče.

Ceo stadion u Humskoj i gledaoci kraj malih ekrana su tada ostali u čudu i zapanjeno gledali i vrteli u glavi jedan od najlepših trenutaka u istoriji srpskog fudbala koji su upravo videli.

Doduše "Krupni" nije dobio aplauz protivničkih navijača kakav je dobio Portugalac od Juventusovih, ali rivalstvo između Zvezde i Partizana u Srbiji je ipak neka posebna stvar, pa nije ni bilo za očekivati tako nešto.

Te "makazice" Nebojše Krupnikovića se i dalje smatraju najlepšim golom postignutim u Večitim derbijima ikada, a da li su vama bolje od Ronaldovih recite nam glasanjem u našoj anketi.

BONUS VIDEO: Delije besne na sudije meča Zvezda - Mornar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.